2. El satılık ilanları hakkında..
Reklamlar
-
İsteyen istediğini desin önemli olan senin ne istediğin karşındaki satıcının önüne cash’i koyduktan sonra ık mık diyemez ki 45 bin lira değeri olan motora 60-65 çekenlere gel kardeşim 50 işine gelirse dediğim zaman biranda 10 bin lira indirim yapabiliyor
Reklamlar
-
Eeee benim motorda böyle yazmıyayımmı.
Kapalı garaj motoru
Km'nin %90'ı uzun yolda yapılmış
Sadece haftasonları kullanılmış
-
gerivites adlı üyeden alıntı
Buna katılmıyorum.
İstanbul trafiğinde kullanılmış araç balıkesirin sahil köyünde yatan araçtan daha toplu daha masrafsız daha sağlam olabilir. Yaşlı birinin sürekli düşük devirde kullanarak motoru öldürmesi ya da buharlaşan deniz suyu, güneş, toz ve kum gibi etkenler aracın daha çabuk çürümesine sebep olur. Ya da trafiği az olan şehirde sürekli bozuk yola maruz kalınmış ve buna bağlı olarak amortisörler fren diskleri vs zarar görmüş olabilir. İyi bakıldığı sürece otomobil için de motosiklet için de hangi iklim ve trafik koşullarında kullanıldığının bir önemi yoktur.
Benim anlatmak istediğim bu değil
örneğin bir şehirde bir araç normal şartlarda ( tertemiz otobanda) 100 km lik yolu dur kalk yapmadan giderse aynı şekilde 100 km lik yolun 50 km sini dur kalk yaparak giden aracın yıpranma oranı aynı olmaz.
-
-
ciyerli =ciğerli
deyişeni yok =değişeni yok
deyil = değil
bu tip yazım hataları yapanlardan uzak duruyoruz,
dosta gider
temiz
çiziksiz
sıfırından tek farkı kilometresi
son 3 gün
ciğerli
vs vs :D
bunlardan uzak duruyor , bilinçli takıntılı insanları bulup az fazlada olsa onlardan alıyoruz,
ayrıca uzun yolda kullanılan motor ,eğer 130-140 hızlarında düşük devirlerde ilerleyebiliyorsa , söylenilen doğru olabilir , ama ufakcc bir motor yada 100le giderken bağıran bir motor sürekli yüksek devirde uzun yol gitmesi iyi birşey değil :D
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)