Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Motoru indirdik, Şanzıman Değişimi (video)

REKLAM ALANI
    RoofRoof - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    DRZ400SM
    Alıntı burakrak adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sanırım aynı şeyden bahsetmiyoruz benim de 2. r25'im hiç böyle bir şeyle karşılaşmadım. Yani başka motorla kıyasladınız mı motorun kendi sesi olmasın. R25 veya MT25'te giderken öne doğru eğilip motoru dinlediğinizde böyle değişik süpürge makinesine benzeyen garip ama çok hoşuma giden mekanik bir ses var şu an tarif edebildim mi bilmiyorum hani belki size uğuldama sesi gibi geliyordur. Lifanda ilk eski ford kamyonlar gibi ötme vardı kısa zaman sonra o ötmeye katur kutur sesler eklenmişti ki yağını değiştim hemen.
    Enjeksiyon olmasın o ötme sesi?CRF'de de 500R'da da vardı deponun ordan gelen ses.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    burakrak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Xtreme max 200
    Alıntı RoofRoof adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Enjeksiyon olmasın o ötme sesi?CRF'de de 500R'da da vardı deponun ordan gelen ses.
    Bilmem belki de enjeksiyon sesidir ama hondadaki gibi degil sanki
    ABONE OLMAK İÇİN >>> youtube.com/channel/UC2pNC9t3HM5t01YezVcCwzw

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Honda Cbf 150
    Alıntı Ortayakarısk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Benimde ybr.Ben motosikleti alalı bir ay oldu aldığımda böyleydi satan kişi sagolsun söylemedi.

Dusuk devirde uğultu yüksek devirde cırlama sesleri geliyor ürküyorum😂motosikleti yeni aldim ikinci el aldığım gibi motul yag ile değiştirdim.Hafta sonları uzun yol yapıyorum yolda bırakma durumu olur mu acaba.sanziman değiştirene kadar.tesekurler cevabınız icin.
    Hiç bir sıkıntı olmaz gönlün rahat olsun sesten başka birşey yok ben 1 senedir biniyorum sürekli uzun yolda yapıyorum

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)