Dediğim gibi gerçek SS tutkusu olanlar basım üstüne, ama genel bi güruh var sende iyi biliyosun
Sana bir soru madem;
Zx10R ile numara alacak tipte zeka'da olmak mı ?
Ybr ile kargocu görüntüsünde numara alacak zeka veya tipe sahip olmak mı ?
Spacy ile s1000rr süren kıza yaklaşıp numarasını alabilecek özgüvene sahip olan adamlar bile övünmüyor bu olayla, bu videoda ki arkadaş kendini ulusal kahraman ilan etmiş :D
Bu arada sürmedigim ss/naked sayılıdır, ama malesef hiç biri bir arazi zevkine yakın bile değil
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:26 ----------
Bu açıdan hiç bakmamıştım, tam bir motorception oldu...
TheDude buna bi cevap vermeli, hani scooter hatun mıknatısıydı ?
Gençleri komple hiç yere scooter almaya itti...
Olmaz...
+299 Gitmek cesaret ister, Enduro yapmak yetenek.
Cesaret aptalda da var, ama yetenek herkeste yok...
-MrMud
Motorda giderken bırak telefon almayı, İstanbul dışı hatuna motorla gidip orada araba kiraladığımı hatırlarım. Benim motor kadınlar dünyasında cazip değil anca kurye abiler yanaşıyor "kaç kuruş yakıyor bu? memnun musun?" diye.
Güzel iş tebrikler.
Yalnız şu an biraz meşgul, daha sonra ara oldu mu?
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
yalnız video daki kız evli galiba .. Eğer öyleyse arkadaş riskli sularda yüzüyor.. plakada kabak gibi açıkda JY devamını yazmıyım... Enişte bey görmesin..
Gormesi daha iyi sonuclanmaz mi herkes icin?
Maslakda saat 5 de iş dağılış vakti trafik daha da bir felç olacakmış gibi bir his var içimde
yok be :D ben gazlama açısından söyledim :D kroluk bize gelmez aga yaşlandık geçti, geçen sene kız arkadaşım o r6 ya binmedi , whatsaptan ben race motor fotosu atıyorum o scooter atıyor , boğazda cb ile gezdik boyna ,gitmiyor zaten motor,rivaya gidiyoruz yanlışlıkla çevre yoluna girdim allahım ömrümden ömür gitti 50-60 yokuşu çık çık bitmedi. , bazı kızlar racing sevmiyor .
Videoyu izlemeden yorumları okuyup geçtim. Herkes haklı galiba. Arkadaş kurgu da yapmış olsa youtube yeni TV gibi birşey olduğundan tvdeki saçmalıklara alıştığımız gibi bunlara da alıştık veya alışacağız.
Bence herşey normal, sadece videonun bu forumda paylaşılması gereksiz. Arkadaş da 100-200 izleme gelse kârdır diye düşünmüş olabilir.
youtube kanalını çoşturma amaclarından bırı sıradakı vıdeosuda teker yaparken kızın numarasını almak sonrakıde eksoz sesıyle kızın aklını basından aldım hep aynı terane ve yenı ergenlerde bunları ızlıyor
evet alabilir ben dikkat ettiysen bir arkadaş ile motorsiklet üzerine konuştuk falan diyorum mesele bu sadece anın tadını çıkarıyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:28 ----------
teşekkürler bir gün beraber çıldırız belki
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:29 ----------
evet kardeşim biraz ses sorunu var kameradan dolayı kusura bakma.
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:30 ----------
evet neden mutlu olmıyayım hobilerimizin ortak olduğu insanlarla konuşmak hoşuna gidiyor. başkasının numarasınıda alabili, sen konuyu çok yanlış anlamışsın
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:32 ----------
eleştiri için teşekkürler dikkate alacağım izlerken bir tebessüm oluştuysa ne mutlu. saygılar
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:34 ----------
kardeşim senaryoda bazı açıklar var evet; hayat gibi ama senle bu kast güçlenir gibi ne dersin?
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:37 ----------
yazdıklarınızın tamını okudum. evet iletişim sorunları olan bir ülkede yaşıyoruz ve bunun nedeni bizleriz. sadece bir tebessüm oluşturmasını istediğim ve iyi insanlarında olduğunu belirtiğim bir videoya sexs veya erotiklik üzerine bakman bence kendi dürtülerin. kaldıki ülke sınırından çıkan birisi ve sosyallik seviyesi nirvanaya ulaşan birisi olarak yazıp ön yargıların gericiliğin dik alası olduğunun farkına varamıyacak kadar vahim. insanları eleştirirken onlar hakkında bir bilgiye sahip olmanız gerekir diye düşünüyorum. saygılar prodüksiyona 1 kişi daha lazım olabilir muhteşem fikirlerinizi rüzgar savurmasını istemem isterseniz beraber kurgu yapabiliriz
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:42 ----------
yorumların bir harika sordukların soruları kendıme sorduğumda gerçekten bende böyle düşünüyorum. bazen hayatında bazı hatalar yaparsın buda onlardan biri olarak kabul edilebilir belki. teşekkürler yorum için.
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:45 ----------
ön yargının dibine de vurmuşsunuz helal . yumurtanın beyazını alıyoruz sürmüyorsun bile. lan süreydık bari. izleseydın bari be
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:47 ----------
bel altı esprine aynı şekilde cevap vermek isterdim ama şuan yanımda .... vaar yada neyse
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:50 ----------
kızların numarasını aldım ( MASLAK SAAT 5 ) PART 2 Bölüm 1.
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:51 ----------
neden paylaşılması anlamsız onu anlamadım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:53 ----------
ben o seviyeye ulaşamadım teker falan yapamıyorum :( tekerr videosu daha çok dikkat çekermi ?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)