Anket: buluşma için hangi gün olmalı sence
- Katılımcı sayısı
- 39. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
-
perşembe akşam
-
cuma akşam
-
cumartesi akşam
2019 - BAHAR BULUŞMASI - Ön Talep Toplama Programı
Reklamlar
-
Super Moderator
Reklamlar
-
ben gelirim. herkesin ulaşabileceğin ortak noktamı belirlemeliyiz yoksa herkesin motoru var gelirler diyerek garipçe gibi güzel bir yere mi gitmeliyiz.
-
Bende Gelirim. hafta sonu olduğu sürece problem yok
Yalnız ama Kafası Rahat Adam...
-
Uygun olursam ben de gelebilirim bu sefer
-
Motosiklet Eğitmeni
Paris'te yapalım.
Eyfel'e çıkarız.
Bknz: Kendim için bişey istiyorsam namerdim!
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
-
Çok da güzel bir buluşma olur
-
-
şöyle nisanın 13-14 ü gibi olursa neden olmasın güzel bir buluşma olur hemde havalar anca ısınır o vakte.
-
Baya zamandır girmiyordum foruma gezi filan varmı diye bakim dedimbuluşma zamanı uyarsa katılırım
-
Dinozor demişken,gelipte yakmayalım ortalığı?
Çi köfte getiren olursa gelirim..
-
Bende gelirim de beni görünce banlayasın geliyor
-
gelebilceğim bir gün olursa bende gelmek isterim
-
bulusmalarda ben eldiven falan kaybediyorum malum, sonra arkamdan toplamak zorunda kaliyorsun )
-
Neden olmasın, gayet de güzel ve eğlenceli olur. Umarım iş zamanım ile çakışmaz da katılabilirim (bazen hafta sonları da çalışıyorum malumunuz)
Mekan/Tarih/Saat ve mümkünse google maps üzerinden kullanılabilmesi ve adres şaşırmamak için GPS koordinatlarını paylaşırsanız harika olur
-
Super Moderator
Alikenan adlı üyeden alıntı
bulusmalarda ben eldiven falan kaybediyorum malum, sonra arkamdan toplamak zorunda kaliyorsun
)
ahahahahhaha
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:38 ----------
Samet Ağır adlı üyeden alıntı
Dinozor demişken,gelipte yakmayalım ortalığı?
Çi köfte getiren olursa gelirim..
buluruz bi yerlerden çiküfte artık
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
-
Bak şimdi. Dinazor falan.
-
Gözlerim aranan nitelikleri aradı. Mesela,
-Şehirlerarası yolculuk sorunu olmayan
-Maddi durumu iyi olan
- Motoru bilmem kaç CC'nin altında ve üstünde olmayan gibi )
Şimdiden gidecek olanlara hayırlı yolculuklar. Sağ salim gider dönersiniz inşAllah
-
Moderatör
Kural [ Z ] adlı üyeden alıntı
Neden olmasın, gayet de güzel ve eğlenceli olur. Umarım iş zamanım ile çakışmaz da katılabilirim (bazen hafta sonları da çalışıyorum malumunuz)
Mekan/Tarih/Saat ve mümkünse google maps üzerinden kullanılabilmesi ve adres şaşırmamak için GPS koordinatlarını paylaşırsanız harika olur
Bence siz adres verin ben sizi evden alayım, Koordinata kadar girmişiniz haha ne güldüm
-
Belki bende salça olurdum ne oldu şimdi bu iş :D
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:24 ----------
Hea araba ile gelirim malum motorun üstünden kamyonet geçti :D
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:32 ----------
He anadolu yakası olsun , mümkünse zengin menü vs içki de olsun malum acıkırız :D
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)