Selamlar, önümüzdeki hafta arabaya atlayıp Ankara'dan Belekde yer alan bir otele 2-3 günlük bir ara dinlenmeye gideceğiz.
Sorum şu arkadaşlar, ben yıllardır Afyon/Sandıklı/Burdur rotasından gider gelirim Antalya'ya ancak bu rotadan gidince Belek çok terste kalıyor ve bütün şehir içi trafiğine girmek gerekiyor Antalya'nın.
Navigasyona sordum, Seydişehir üzerinden ve yolun çoğunluğunu (Mesela Yunak üzeri) bölünmemiş eski yollardan oluşturarak bir rota çizdi, kısa yol dedi, düzgün yol bulmasını sağlayamadım.
Seyahatin çoğunluğu gece olacak, dolayısı ile manzara falan çok da mühim değil. Elimde 2 ihtimal var;
1-Sandıklı/Burdur yada Sandıklı/Isparta
2-Konya
Konya üzerinden gidince Konyadan sonra yol eskiden (2005-2006 yılları) baya sıkıntılıydı, gece seyahati için düşündürdü, gerçi telefonu co-pilot olarak kullanıp bilmediğim yollarda rahat edebiliyorum ancak yakın zamanda hiç gitmedim. Sandıklı hattı ise gideceğim yere baya ters düşüyor, ve sabah mesai başlangıç trafiğinin tam ortasında bütün Antalya'yı geçmem gerekecek gibi görünüyor.
Yakın zamanda gidip gelen arkadaşlar, bu rotalardan birini önerebilir mi yahut benim fark etmediğim bir alternatif var mıdır?