Anket Sonrası, Yeni Motosikletim. Hayırlara Vesile Olsun inşallah.
Reklamlar
-
Moderatör
Herkese Selam tekrar..
20 gun once ne alsak ne yapsak diye bir anket yapmıştım, 130 kişinin oylaması ile sonuçlanan ve kendi adıma içinden çıkamadığım yeni motosiklet ne olmalı sorunsalı idi konu... Uzun süre geçmediğinden pek çoğunuz hatırlayacaktır.
Nitekim anket sonuçları da işin içinden çıkmaya yetmedi, zira XR ve Adv aynı oyu almıştı, MTS ise biraz geride kalmıştı, ama adv ile xr arasında zaten karar vermek güçtü ve kısacası anket pek bir işe yaramadı. Ama, forumda düşüncesine saygı duyduğum, ve değer verdiğim bir çok kişinin de fikirlerini almam konusunda faydalı oldu, ve anket işe yaramasa da karar vermeme yeterli cevapları aldım diyebilirim.
Evet sonuç olarak lafı dolandırmadan Hayırlısı ile Yeni Motosikletimi Satın aldım.
Seçimim ise; bir çoğunuzun konuya girmeden aklından geçirdiği gibi R 1200 GS Adventure oldu, ve kırmızı Allah hayırlısı ile kazasız belasız binmeyi ve herkese gönlündeki motosiklete ulaşmayı nasip etsin insallah, bi hayır duanızı beklerim.
Motosikletin detaylarına gelecek olursak;
2016 model - 5.000 Km'de
Üzerinde Orj. Bmw Topcase var, başka da bir şey yok. (Fiyat konusunda yorum yapmayacağım, zaten malum siteden hepimiz bakıyoruz)
Daha henüz çıkıp kullanmadım, 1-2 tur sokakta denedim o kadar, Şimdilik şirketin teknik servisine koydum, öyle bekliyor, işler hafifleyince bineriz inşallah.
Bir kaç foto ekleyerek, durumu sizlerle paylaşıyorum.
Selamlar.
Reklamlar
-
kazasız sürüşler canavar gibi maşallah
-
İlk hayırlı olsun benden gelsin o zaman. Hayırlı olsun
-
Hayırlı olsun.
Güzel günlerde, güzel yollarda...
-
hayırlı uğurlu olsun, bence çok doğru bir karar. oh zincir yağlama derdin de olmayacak
-
koruma demirleri, gaga koruma ve top case var ilk etapta yeter de artar bile.. uzun yola cıkarken de 2 yan canta ile muhtesem 3 luye kavusunca da tadından yenmez...
hayırlı olsun.. kazasız belasız guzel rotalar...
-
şimdi yaşını göstereceksin işte
-
Hayırlı olsun :D Allah kaza bela vermesin :D
-
Far ve radyator koruma takmayi unutmayın.
Hayirli olsun,kazasiz sürüşler.
-
Kazasız belasız sürüşler. Bence güzel tercih oldu.
-
Bu bildiğin sıfır :D Hayırlı olsun güle güle kullanın.
-
Motosiklet Eğitmeni
Kırmızı alman iyi olmuş. Kırmızı motorlar çok hızlı gidiyor.
Hayırlı olsun...
-
Hayırlı olsun.
Bizim Trakya'da "kırmızı olsun on kuruş fazla olsun" derler. Rengi de güzelmiş. Kazasız belasız keyifle sürün.
-
Moderatör
Jemand adlı üyeden alıntı
şimdi yaşını göstereceksin işte
hadi oradan hadiii ;) Pis adam.
-
Baktıkça bakasım geliyor makinaya Maşallah :D
-
Moderatör
Aynen öyle, kirimizi olsun 10 kuruş fazla olsun, neden? Biz de traklayız çünkü ;)
iyi dilekler için teşekkür ederim.
-
Levent adlı üyeden alıntı
Aynen öyle, kirimizi olsun 10 kuruş fazla olsun, neden? Biz de traklayız çünkü ;)
iyi dilekler için teşekkür ederim.
Adaş,simdi dikkatli baktimda ön teker az yamuk gibi..
Motoruna göre kan akitmak lazim,
Ee senin gs`di anca dana kurtarir.
Neyse,tekerine taş,toprak ve bilimum haşarat değmesin.
-
mantık kazanmış hayırlı olsun kazasız belasız
-
az daha sat ybr al
hayırlı olsun.
-
Hayırlı olsun, Kazasız sürüşler dilerim.
Maşallah çok güzel beya.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)