hayirli olsun
bir motor bu kadar cirkinken bu kadar guzel olabilir mi?
hayirli olsun
bir motor bu kadar cirkinken bu kadar guzel olabilir mi?
Güle güle kullan. Uzun yolunu tadını çıkarma zamanı artık...
hayırlı olsun. güle güle kullanın, bol bol ve keyifle gezin. allah kaza bela göstermesin.
Maaşallah , transformers gibi alet . Güzel günlerde ağız tadıyla bol bol gezersiniz umarım.
Tekerine taş değmesin,Allah hata kaza vermesin,hayırlı olsun
Hayırlı olsun, güle güle kullanın. Bir gün ben de sahip olmayı çok istiyorum. Şimdilik Sym wolf 250' ye devam.
Hayırlı olsun, maşallah nazar değmesin, kazasız belasız..
Levent abi hayırlı olsun. Kazasız belasız. Güzel turlar bekliyoruz
Hayirli olsun.Kazasiz, belasiz insallah...
Maşallah çok temiz gözüküyor. Kazasız belasız cezasız sürüşler inşallah hayırlı olsun
Ulan ne zamandır siteye girip bakmıyordum bile. Bugün gireyim dedim giremeyince Levent'e yazayım dedim. Adamı noter yolunda yakaladık
Içime doğmuş canım tekrardan hayırlı uğurlu olsun. Anketi görmedim ama görseydim bende adv derdim.
Güle güle, kazasız belasız kullanın
Hayırlı olsun ,güzel seçim.
Ama bendeki R1150RT döver..
Şaka ni yana hakikaten senin adına sevindim. Güzel günlerde kazasız belasız arızasız kullan inşallah...
Hayırlı olsun, Allah kazadan beladan, nazardan korusun. Hali ve renkler gerçekten modern ve donanımıyla göz koırpıyor. Karakteri sevecan sanki. Planlı projeli ve keyflk geziler dileğiyle, selamlar...
Hayırlı olsun, tekeriniz düz bassın. Kazasız belasız inşallah...
hayırlı uğurlu olsun, ağız tadıyla kullanırsın işallah
Azrail'in ilgi alanı motosikletinizin kaç cc olduğu değildir. Think good, drive Safe!..
Foruma üye olmak için tıklayın!..
Facebook sayfamızı takip etmek için tıklayın!..
Instagram hesabımızı takip etmek için tıklayın!..
Forum kurallarını buradan okuyabilirsiniz!..
Hocam bu kuru mu sulu mu olanlardan Rahmetliyi de anmış olalım bu vesileyle. Yazık o derdi hep böyle...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)