üstümde bir uğursuzluk var
Reklamlar
-
Reklamlar
-
üç kere ağıza, üç kere buruna....
-
-
sana süper bir tavsiyede bulunacağım.
bir süre trafikte bisiklet sür.
trafiğin sana karşı olan tutmunu benimse
sonra motor sürerken rahat edersin.
5 yıl kadar trafikte ormanda orda şurda burda bisiklet sürdüm ve trafikte motorla ilerlerken karşıma çıkması muhtemel tehlikeleri atlatabiliyorum
ve bazı kıvrak kaçışlarda paniklemeden kurtuluyorum.
-
Ne kadar yıkansak da bazen toplu iğne ucu kadar yer kuru kalabiliyor. Niyet edip havuza ya da denize atlamak alternatif bir çözüm olabilir. Şaka bir yana motosiklet sürerken yerde gördüğümüz bir cisme bakıp kilitlenmek bizi kuvvetle muhtemel yere düşürecektir. O nedenle bakışımızı hep ileride, ufuk çizgisinde tutmalıyız. Buradan hareketle periferik bakış konusunu da araştırmanızı öneririm. Dik yokuştan inerken de motosikleti boşa almak yerine viteste inmenizi tavsiye ederim. Aslında ciddi bir kurumdan kapalı alan hakimiyet eğitimi almanız çok iyi olur.
-
Bence üstünde eğitimsizlik var.
Acilen eğitim al. Yoksa ölürsün dikkat et.
“Bir delil ile 40 alimi yendim; ama 40 delil ile bir cahili yenemedim.” Mevlana
-
tommygun adlı üyeden alıntı
Ne kadar yıkansak da bazen toplu iğne ucu kadar yer kuru kalabiliyor. Niyet edip havuza ya da denize atlamak alternatif bir çözüm olabilir.
Şaka bir yana motosiklet sürerken yerde gördüğümüz bir cisme bakıp kilitlenmek bizi kuvvetle muhtemel yere düşürecektir. O nedenle bakışımızı hep ileride, ufuk çizgisinde tutmalıyız. Buradan hareketle periferik bakış konusunu da araştırmanızı öneririm. Dik yokuştan inerken de motosikleti boşa almak yerine viteste inmenizi tavsiye ederim. Aslında ciddi bir kurumdan kapalı alan hakimiyet eğitimi almanız çok iyi olur.
bakış derken bir anımı anlatmak istiyorum
motosikleti aldığımın 3. haftası olsa gerek
90 derecelik bir viraj vardı oradan dönmekteydim
tabi hızım taş çatlasın 20 yada 30
bakışımı tam kitlediğim yerde virajın tam dönüm noktası
virajı almadan dimdirekt oraya doğru motoru sürdüm kaldırımı vurup kovboyun attan düşer gibi yaparken ellerini eyerden bırakmayıp totosu havalanıp kafa kısmı daha altta kalır gibi oldum ve yere düştüm.
sonra kendime çok güldüm
motoru kaldırıp sürmeye devam ettim ama ne hikmetse o kazadan sonra virajlara daha iyi girmeye başladım
-
mavzer-i adlı üyeden alıntı
bakış derken bir anımı anlatmak istiyorum
motosikleti aldığımın 3. haftası olsa gerek
90 derecelik bir viraj vardı oradan dönmekteydim
tabi hızım taş çatlasın 20 yada 30
bakışımı tam kitlediğim yerde virajın tam dönüm noktası
virajı almadan dimdirekt oraya doğru motoru sürdüm kaldırımı vurup kovboyun attan düşer gibi yaparken ellerini eyerden bırakmayıp totosu havalanıp kafa kısmı daha altta kalır gibi oldum ve yere düştüm.
sonra kendime çok güldüm
motoru kaldırıp sürmeye devam ettim ama ne hikmetse o kazadan sonra virajlara daha iyi girmeye başladım
Sen gene iyisin, ben ilk motorumla börekçi dükkanına girmiştim.
-
@ 2'ye katılıyorum , banyo önemli ,
bu tip durumlarda aklına şu gelmeli , ya gerçekten çok şansızsın yada Allah binmeni istemiyor sevdiği kulusun ufak tefekle uyarıyor.
-
Öz_Musti adlı üyeden alıntı
Bence üstünde eğitimsizlik var.
Acilen eğitim al. Yoksa ölürsün dikkat et.
Arkadaş eğitim derken. Eğitimler demek istedi.
Hem motosiklet sürüş eğitimi al.
Hem de biraz Türkçe eğitimi fena olmaz.
Makaleler oku.
Reşat ARBAŞ - Motosiklet teorisi adlı kitabı var, en basitinden. Daha bir sürü kitap var. Bunları falan oku.
Kabile reisimizi izle. https://www.youtube.com/channel/UCef...YllBZ955fCfa9A
-
traji komik şansızlık mı desem egtimsizlikmi desem bilemedim ama katil dobloyla işim daha bitmedi
-
bezor1 adlı üyeden alıntı
traji komik şansızlık mı desem egtimsizlikmi desem bilemedim ama katil dobloyla işim daha bitmedi
adam forumda konuya denk gelip motorunu hurdacıya vermesin dikkat et
Anger clouds judgement and it makes us do things that we end up regretting. Things we can never take back.
-
Ahlı mal almışsın güzel kardeşim. Kan uçurman lazım benden demesi.
-
-
arndiol adlı üyeden alıntı
adam forumda konuya denk gelip motorunu hurdacıya vermesin dikkat et
hiç kan dökerim ozaman bir bakar garaja park eder arabayı bulacağı tek şey sinyali olur diyeceğimde kullanmıyolar zaten onuda çöpe atar artık
-
-
Yetime,öksüze yardim et,sevindir.
Azi,çoğu olmaz.
-
Bir horoz kes, kanını motoruna sür, etini kendin yeme ihtiyaç sahibi birine ver.
Sonrada ilk işin bir sürüş eğitimi almak olsun kardeşim.
Biran önce binip gezeyim diye , bir ömür boyu gezmekten mahrum etme kendini.
Bir gün değil , bir ömür sürmen dileği ile👍
-
Benim Sıdıkayla yaşadıklarımı okuduktan sonra Allahın sevgili kuluymuşum diyeceksiniz büyük ihtimalle
-
E.Yzr adlı üyeden alıntı
Ahlı mal almışsın güzel kardeşim. Kan uçurman lazım benden demesi.
Bak bi de drone masrafı çıktı şimdi, buyur bakalım. Harbiden şanssız çocukmuş.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)