Motosikleti olduğu yerde çevirmek
Reklamlar
-
Herkese merhaba,
Motosikletimizi "kickstand" dediğimiz yan sehpada nasıl çevirebileceğimizi dilimizin döndüğü kadar anlatmaya çalıştık.
Bu arada test motosikleti bulmakta zorlandığımızdan bu aralar bilgi içeren videolar çekiyoruz.
İyi seyirler...
https://www.youtube.com/watch?v=7oS9JwGi-0Q
Reklamlar
-
Kısa, öz, açık bir bilgilendirme videosu. Oldukça güzel olmuş, tebrik ederim. Çalışmalarınızın devamını görmek isterim.
-
Çok teşekkür ederim,YouTube kanalımızda “taktik köşesi” isimli bir oynatma listesi oluşturuyoruz,gündelik hayatta işimize yarayan pratik bilgiler vermeyi hedefliyoruz.
-
Güzel bilgilendirme birde scooter için video yapabilir misin?
-
videoyu sesli dinlemedim ama emeğine sağlık
bu arada yan sehpa üzerinde motoru çevirme olayı benim motosiklette olmuyor.
ducatilerde yan ayaklık üzerinde çevirmeyiniz çevirttirmeyiniz.
-
206kg motor kolay çevrilmiyor be hacı, anca arkayı kaydırarak çevirebiliyorum o da çok mecbur kalırsam. Ayrıca ağır motorları yan ayaklık üzerinde çevirmek iyi bir davranış değil
-
Zahmete girip, faydalı bir bilgi için zamanını alıkoymayan arkadaşımızın alakası için teşekkürü borç biliyorum. Sürekli aynalar kapalı, tek yaptığı iş ecnebi mühendislerin tasarlayıp ürettikleri motosikletin tepesinde gaz vermek olan insan yiyici zatların videolarından sonra böyle bir video görmek gerçekten memnuniyet uyandırdı.
Fakat yazmadan da geçmek olmaz. FundaRR
-
Şimdiki motosikletimde de yan ayak muhtemelen hafif olması için birkaç parça katlanmış metalden sekillendirilerek üretilmiş. Bayağı uğraşmışlar. Ancak böyle bir hareketi kaldırmaz muhtemelen.
-
54RR adlı üyeden alıntı
206kg motor kolay çevrilmiyor be hacı, anca arkayı kaydırarak çevirebiliyorum o da çok mecbur kalırsam. Ayrıca ağır motorları yan ayaklık üzerinde çevirmek iyi bir davranış değil
260 kilodan sevgilerle. Orta sehpa bile yorgunsam zorluyor )
-
Yan ayağın kırılma hakkı saklıdır. Zamanı gelince kırıp, köprüleri atabilir.
-
ustad Allah senden razi olsun, dedigin sekilde tek seferde cevirdim. tam ihtiyacim olan noktada.. onceden direkt cekerdim belimi sakatlayacak gibi olurdu.. cok sukur hic zorlanmadan cevirdim 250kg~ luk makineyi..
-
Gidon manevrası az olduğu için genelde ssçilerin yaptığı davranıştır.Ben de aynı şekilde yapıyorum.Dikkatli olmakta fayda var.
-
Ss cilerin yaninda biz endurocu larda bu teknigi kullaniriz
Arazide dar alanlarda donuslerde cok ise yarar.
-
foxtrot adlı üyeden alıntı
ustad Allah senden razi olsun, dedigin sekilde tek seferde cevirdim. tam ihtiyacim olan noktada.. onceden direkt cekerdim belimi sakatlayacak gibi olurdu.. cok sukur hic zorlanmadan cevirdim 250kg~ luk makineyi..
Yardımcı olabildiysek ne mutlu bize
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:29 ----------
toreador adlı üyeden alıntı
Fakat yazmadan da geçmek olmaz. FundaRR
Güldürdünüz,ben de yazmadan geçemedim
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)