Kaskım için kaliteli bluetooth ses sistemi önerebilir misiniz?
Reklamlar
-
yıllar önce bir ortamda tanışdığım arkadaş vardı terzi idi yanlış hatırlamıyorsam elindeki evdeki büyük tip kafa üstü dediğimiz kulaklığın iç kısmını kaska kesip biçip adapte etmişdi .. o zaman bu bluetoothlu kulaklıklar yokdu yada çok azdı pahalıydı diyelim jabralarda falan tek tük vardı.. tabi telefonuna kablodan bağlıyordu..
gümbür gümbür ses geliyordu .. isteyen azmeden yapar. kaliteli kulak tıpasıylada güzel dinlersin sesi..
Reklamlar
-
artemis99 adlı üyeden alıntı
kulak içi bluetooth kulaklıklar var aliexpressten almıştım. üzerine balaklava giyerek kask giyebilirsiniz belli bir süre sonra rahatsız ediyor ama kulakiçi kulaklığa alışkın biri için çok dert olmasa gerek. Ucuz mu ucuz ses kalitesi de telefonun orjinal kulaklığı kadar.
https://tr.gearbest.com/earphones/pp...xoC70kQAvD_BwE
Hocam bu tip kulaklıkları ben normalde de kullanamıyorum maalesef.
Iphone tipi kulanlıklar kullanıyorum ama kask basıncı ile birlikte kulağımı çok acıtıyor.
Ek olarak en ufak yerinden oynaması ölümcül ağrılara sebep olabiliyor.
-
Morphin adlı üyeden alıntı
Hocam bu tip kulaklıkları ben normalde de kullanamıyorum maalesef.
Iphone tipi kulanlıklar kullanıyorum ama kask basıncı ile birlikte kulağımı çok acıtıyor.
Ek olarak en ufak yerinden oynaması ölümcül ağrılara sebep olabiliyor.
Perpadayim istediginiz zamam gelip test edebilirsiniz.
-
Revzilla Türkiyeye göndermiyor. Yurtdışından aliexpressten falan alırsanız %20 gümrük vergisi + %20 ÖTV var bunlarda ona göre hesaplayın.
Aliexpress den aldim gumruge takilmadan geldi
-
Çin sitelerinden BT-S2...
-
yurt dışından gelen ürünlerde özellikle radyo özelliği var ise gümrükte trt ve bilumum başka vergilerde ekleniyor artık ve bir bluetooth seti parası daha vermiş oluyorsunuz aldığınız para kadar neredeyse
geçenlerde bir arkadaş aldı ama aldığına da pişman oldu biraz. aynı paraya kaan elektronikten kn1000 alabiliyordu en azından 2 sene garantisi oluyor tr distribütörü olduğundan.
-
Revzilla Türkiyeye göndermiyor. Yurtdışından aliexpressten falan alırsanız %20 gümrük vergisi + %20 ÖTV var bunlarda ona göre hesaplayın.
Ötv yok, %18 gumruk vergisi var kargosuz tutar uzerinden . Ben sadece %18 odeyip teslim aldim urunu, simdi bi tane de ceket siparis verdim tr de aynisi 400 tl fazla, o farka bot fln alirim
-
Ben aliexpress'den herobiker hero 2 aldım. Sorunsuz geldi 20 günde, herhangi bir ek ücret ödemedim. Başka interkomlarla karşılaştırma şansım yok ses kalitesini ama genel olarak 260 liraya özellikleri çok iyi, malzeme kalitesi gayet güzel.
-
Lexin B4FM Modeli daha kaliteli ve yüksek ses veriyormuş muzik dinlerken. Ayrıca eski modellerdeki gibi antenide yok. Fiyat performans olarak alınabilir bir ürün gibi duruyor 320TL cıvarında fiyatı aliexpreste.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)