Güzel günlerde kullanırsınız inşallah.Benim merak ettiğim boyunuz kaç?motor altınızda biraz ufak kalmış sanki.
Güzel günlerde kullanırsınız inşallah.Benim merak ettiğim boyunuz kaç?motor altınızda biraz ufak kalmış sanki.
Xmax yerine Vstrom250 almazdım. Fakat resimlere bakınca motorunuzun çok havalı olduğunu söyleyebilirim. Hayırlı olsun.
Hayırlı olsun hocam, gerçekten iyi bir tercih olmuş. Hiç fotojenik bir motosiklet değil, fotoğraflarda göründüğünden çok daha güzel bir motor. Kullanma şansım oldu; son süratine, gücüne laf eden arkadaşlar olmuş, insanlar hacme göre hemen spor motosiklet kıyaslaması yapıyor galiba. Elbette trafikteki ortalama bir aptaldan kaçabilmek mantıklı bir konfor, o ayrı konu. 250cc çift silindir, beygir-tork dengesi keyifli, komik tüketime sahip bir motosiklet. Keyifli anılar biriktirmen dileğiyle.
Herhese merhaba,
Bence makina güçlü olacak, illa ki sıfır km makina olsun gerekirse cc düşük olsun tercihim değil.
Şuan ki scooterim Burgman 650, konfor ise konfor, güç ise güç dolayısı ile bence her ikisi de değil.
Önerim;
Scooter için : Burgman 650 / T-max 530 yada en az x-max 400
Enduro : DL 650
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)