İzmir'de motosiklet sele tamiri için döşemeci arıyorum.
Reklamlar
-
Selam arkadaşlar. Forumda aradım fakat bulamadım.
Motorumun selesi uzun yolda rahatsızlık veriyor. Ucuza büyükçe bir chopper selesi buldum, onu taktırmak istiyorum. Aldığım selenin de önce biraz onarılması lazım. İzmir'de bildiğiniz iyi bir usta var mıdır? Eğer bulamazsam mecburen normal koltuk döşemecilerine gideceğim.
Cevap yazan herkese teşekkürler.
Reklamlar
-
Kahramanlar'da parçacı Levent motorun yan sırasında döşemeci Mehmet Usta var.İki ay öncesinde cub sınıfı motosikletimin iç dolgu ve yeniden kaplamasını ona yaptırmıştım.
-
-
Mehmet usta istediğim gibi yaptı seleyi, memnun kaldım. Teşekkürler angaralı06.
-
@seyhan125, haritadan vs. konumunu atabilir misin hocam? Levent Motor'u buldum da sokakta döşemeciyi göremedim ben.
-
angaralı06 adlı üyeden alıntı
Kahramanlar'da parçacı Levent motorun yan sırasında döşemeci Mehmet Usta var.İki ay öncesinde cub sınıfı motosikletimin iç dolgu ve yeniden kaplamasını ona yaptırmıştım.
Evet , bende zamanında buraya yaptırmıştım , sene 2014 falandı gayet memnun kalmıştım tavsiye ederim
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:29 ----------
kaanklky adlı üyeden alıntı
@seyhan125, haritadan vs. konumunu atabilir misin hocam? Levent Motor'u buldum da sokakta döşemeciyi göremedim ben.
Levent motorun oraya gidin sorun gösterirler.
-
Levent Motor'un 3-4 apartman yanında. Aynı sokakta.
-
Mehmet usta işinin çok ehli ve hoşsohbet biri. fiyatlarıda uygun. motoruma sünger dolgusu ve yeni deriyi 2 ay önce 130 tl ye yaptırdım.
-
seyhan125 adlı üyeden alıntı
Mehmet usta istediğim gibi yaptı seleyi, memnun kaldım. Teşekkürler angaralı06.
Selenin yapılmış halini ve ücretini paylaşabilirmisiniz?
-
Kural [ Z ] adlı üyeden alıntı
Selenin yapılmış halini ve ücretini paylaşabilirmisiniz?
Kusura bakmayın mesajınızı görmemişim, yeni fark ettim. Fotoğrafları yüklerim, fakat görüntüde çok fark yok. Süngerleri ve dış döşemesini yeniden yaptı. Daha çok sünger kullandı, daha kalın (yüksek) ve daha geniş oldu. Fiyatı, yanlış hatırlamıyorsam 200 TL.
-
motoru boyayacak yer bilen var mı peki?
-
Aynı konu için ankarada yer araştırıyorum
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler