Selamlar yeni motosiklet konusu olacak evet bende sıkıldım ama aradığını bulamayan çabuk vazgeçen biriyim sanırım.
Öncelikle motor tecrübem yok 2 kere al sat yaptım mt07 ve iron 883 ikisinide 50 km falan sürmüşümdür.
Yazın izmirden tüm akdenizi dolaşabileceğim bir motor arıyorum konforlu bişi olsun çantamı artçımı alıp gidipte en az 1 hafta yok olmak istiyorum zaman zaman patika dağ bayırda çıkabileyim 250cc den küçük bişi düşünmüyorum çünkü biyerden sonra 80-90 km ile gitmek sıkıcı olabilir. Crf250 mt25 ns200 dominar400 hatta benelli trk502 geçiriyorum aklımdan kafam çok karışık crf250 rally biraz daha düşük fiyatlı olsa hiç düşünmeyip 0 alıcamda o kadar para vermek koyuyor. Kawasaki versys x300 mesela oda öyle.
Onun dışında ekipmanım 0 bide ekipman alıcam ama hiç anlamam şimdi bir sefer alıyoz tam alıcaz diye iyi pahalı bişiler mi alayım acaba yarın motordan sıkılırda bırakırmıyım onuda bilmiyorum.
Napayım ben ya hiç bulaşmasam mı bulaşmam lazım ömür boyu içimde kalır yaşım 26 hız tutkum çok yok keyif alayım kafi