Kullanmayı bilen adamın elinde, motosikletin sınırlarını da biliyorsan [naked, kısa şase, elmas şase, v.s.) ve ona göre kullanıyorsan, ekmek üzerine sürülmüş kaymağın üstüne bal ekleyip demli çay eşliğinde kahvaltı edercesine lezzet verir.
Eğer ki daha stabil bir şase istiyorsanız motor bloğunu şaseye bağlayan koruma demirlerini kullanabilirsiniz. Bu demirler hem kaza esnasında motosikletin daha az zarar görmesine imkan sağlayabiliyor, hem de şase ile motorun bütünlüğünü arttırdığından şasenin esnekliğini kısıtlayarak bazı olumsuz etkileri tolare etmesine yardımcı olabiliyor. Şahsen piste çıkma derdim olmadığı için bu tip bir koruma demiri kullanmıyorum, aslına bakarsanız MT-07' de koruma takozu, kısa tip ön cam ve kamera haricinde aksesuar kullanmıyorum ki buna topcase dahil. Mevcut haliyle de bana yollarda hiçbir sıkıntı yaşatmamıştır, özellikle belirtmek isterim.
Malum, Mt-07 alan vatandaşlar genellikle TekerMod tayfası olduğundan... motosikleti hep limitlerinde ama eğitimsiz kullanma eğiliminde olduklarından her kafadan ses çıkabiliyor. Sakin kullanımı çok keyifli olan bu motosikleti "kasıklarındaki gücü hissetmek" ve tatmin olmak için kullanmayacaksanız, "acaba 180 ile bu virajı alabilirmiyim, bir deneyeyim" demeyecekseniz sorun yok. MT-07 gerçekten de güzel bir motosiklettir