YERUÇAĞI adlı üyeden alıntı
kendimden örnek vereyim,,ben scooterimi sıfır aldım,gavur gibi kullanıyorum,hanımla ben iki kişi artı arka çanta full artı ayaklarımın altı eşya dolu halde 2 defa istanbuldan tekirdağ barbarosa hiç dürmadan gidip geldim ,yaz boyu köyde kendim yaptığım romorku motorumun arkasına bağlayıp çoluk çocuk denize getirip götürdüm,ayrıca romorkla çop pislik ot ve su taşıma işilerini yine yaz boyu yaptım,,peşinden yz bitti istanbula geldim,,bütün pazar market alışverişlerini hanımla beraber bu motorla yapıyoruz,
evimin banyo mutfak tadilat işi çıktı,günlerce bu motorumla kalebodur ,fayans,kum çimento kalekim tuğla çektim,2 tane 50 kg lık çimento torbası ve 2 tane 25 kiloluk kalekim torbasını defalarca getirdiğim çok oldu hala eşek gibi kullanıyorum,banamısın demedi,,şuan 6 bin km oldu ,çok ağır şartlarda kullandığım halde öyle dedikleri gibi hiç çile falanda çekmedim,
söylenen doğru olsaydı benim motorum şimdi perte çıkmış olması lazımdı,ama hiçde öyle değil,gece gündüz bütün işimizi bu motorla yapıyoruz
herşeyden önce şu önyargıdan kurtulmak lazım,adam gibi bakımını yaparsan veya yaptırırsan çin malı motorda gayet güzel ve yeterli,her işinizi rahatlıkla görür