hangi marka benzin kullanıyorsunuz. Neden lütfen etik cevap verin
hangi marka benzin kullanıyorsunuz. Neden lütfen etik cevap verin
Opet Shell nadiren PO
Etik opet.
Türkiye'de ise etik shell ya da etik po
Mecbur kalırsam etik bp
sebepsizce hep aynı benzinciden yakıt alıyorum. şehir dışı olursa aynı marka arıyorum.
bana bi fayda dağlamadığını düşünmeye başladım.
Ben etik marka kullanıyorum, çok memnunum. Etik olmayanları önermem, çünkü etik değiller bir kere
Ayrıca hep 50 liralık...
Aytemiz'den alıyorum.
Weak are prey
hiç farketmez po bp total opet :D
Fix totalden alıyorum. En çok verimliliği ordan aldığım zaman alıyorum.
Opetten şaşmiyrüz
bugün yazıldı sanki bu , bp , epey faarkediyor,
bp ye birgün msj yazdım, akçaburgaz mahallesindeki benziklikte su koymayı unutuyorlar dedim :D gerçekten öyle efsane bir benzin var ,
shellden alınca buradaki ,bi süre sonra motor zor çalışıyor, bp den alınca sorun yaşamıyor, po normal , opetten almıyorum
bu hadımköy gişeler tarafı için geçerli.
Ben normalde en yoğun olarak shell vpower kullanirim. Geçen hafta denk geldi opetten aldım arabaya. Yeni ultraforce formulü diyorlardi. Fuel save ile vpower arası birsey olmuş fena değil. Eğer son bir kaç sene içinde bp katkısını yenilemediyse vpower in yanina yaklaşamaz.
Bu (ve önceki) konuda kim trol çözemedim açıkçası...
Aklı kelden benzini Shell’den
bp shell opet kendini ispatlamış bilinen bayiden alırım.. bilmediğim bayiden kolay kolay ne olursa olsun almam neler gördük.. sirkülasyonun tüketimin çok olduğu bayii iyidir..
Motosikletlerime shell'den alırdım. Otomobile de shell'den alıyorum.
Nedenine gelince, marka imajı. Opet ve BP'de iyidir.
aslen en iyi yakıt bp nin dir çünkü direk kendi yakıtını kendi çıkartıyor ve kendi tesislerinde işliyor.. ama türkiyedeki bp istasyonlarında zamanında bazı sıkıntılar çıktı insanlar çekiniyor
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)