Yol Aydınlatması neden yolu aydınlatmaz.
Reklamlar
-
başakşehir tarafında oturanlar varsa belki biliyordur.
çoğu yerde yol aydınlatması çalışmıyor.
bazen çift taraflı yol çalışmıyor.
bazen bi taraf çalışıyor bi taraf çalışmıyor.
eve giderken bazen yolda karşıdan karşıya geçen gölgeler görüyorum.
kimisi karşıya geçerken beni görmezden geliyorlar
bazen ben görmezden geliyorum çünkü görmüyorum. sadece karşıya geçerken son anda görüyorum.
şimdi ben aydınlatması çalışmayan yolda yayaya çarparsam ne olur.
Reklamlar
-
Yaz günü birşey diyememde yağmurlu havalarda kask vizörü hem buhar bende damlacık olunca aydınlatmalı yerde bile yayalar görünmüyor bazen. Sadece bende olmuyodur umarım.
-
-
'-' adlı üyeden alıntı
çarpmasan iyi olur
Bürokratik olarak işin sorumlusuna soruşturma açarlar, kısa süre açığa alınır falan. Bir süre sonra görevine döner, muhtemelen de para cezası falan alır. En kötü ihtimalle, açığa alınır ve göreve iade edilmez. Ama muhtemelen soruşturma bile açmazlar. Üzeri kapatılır.
Sende trafik kazasında ölüme sebebiyet vermekten yargılanır hapis yatarsın.
Evet Manuş Baba dinliyor, kitap, gazete okuyor ve düşünüyorum...
Düşünün, düşünmekle ölmüyor insan...
-
mavzer-i adlı üyeden alıntı
başakşehir tarafında oturanlar varsa belki biliyordur.
çoğu yerde yol aydınlatması çalışmıyor.
bazen çift taraflı yol çalışmıyor.
bazen bi taraf çalışıyor bi taraf çalışmıyor.
eve giderken bazen yolda karşıdan karşıya geçen gölgeler görüyorum.
kimisi karşıya geçerken beni görmezden geliyorlar
bazen ben görmezden geliyorum çünkü görmüyorum. sadece karşıya geçerken son anda görüyorum.
şimdi ben aydınlatması çalışmayan yolda yayaya çarparsam ne olur.
Ana arter ise ibb’yi, normal yol ise Başakşehir belediyesini arayacaksın. 24saat geçmeden sorunu çözecekler. At’la deve değil. İkisininde 24saat çalışan çağrı merkezi vardır. Ara talep/şikayet oluştur. Yarına çözsünler işi.
-
sen birde gel hadımköy gişelerin tarafındaki büyükçekmece yollarından git :D sadece direkler var , kapkaranlık ,yeminle 50-60 la gidiyorum ,birşey çıkacak diye korkuyorum .motorun çok pahalı olması lazım yolu araba gibi aydınlatması için galiba . japon motoruda olsa düşük cc aydınlatmıyor , yüksek ccde sıkıntı yaşamıyorum ama.
-
ozansntrk adlı üyeden alıntı
sen birde gel hadımköy gişelerin tarafındaki büyükçekmece yollarından git :D sadece direkler var , kapkaranlık ,yeminle 50-60 la gidiyorum ,birşey çıkacak diye korkuyorum .motorun çok pahalı olması lazım yolu araba gibi aydınlatması için galiba . japon motoruda olsa düşük cc aydınlatmıyor , yüksek ccde sıkıntı yaşamıyorum ama.
hakatten şunaydınlatma işini çözemediler harici 3 tane far taktım 😂
-
Gece 2-3 gibi kampa gittiğimiz bi gün, arkadaş motora şunu sabitlemişti;
Mantıklı mı, değil mi bilemem.
Ama öyle bir aydınlatıyor ki, İsa mesih iniyor heralde dersin, mütüş birşey
-
MrMud adlı üyeden alıntı
lazım olur diye bu kadar ışık yeter bence 😂
-
bizim oradaki sensörleri ters bağlamışlar; normalde yanan ışık insan girdiğinde sönüyor
-
Elektrik faturasına aydınlatma bakım ve elektrik giderleri yansıtılıyor diye biliyorum. Belediyeyle bunun alakası yok dağıtım şirketini arayın gelip yapsınlar. Ankarada aradığımda yarım saatte gelip yapmışlardı.
-
Angrypower adlı üyeden alıntı
Ana arter ise ibb’yi, normal yol ise Başakşehir belediyesini arayacaksın. 24saat geçmeden sorunu çözecekler. At’la deve değil. İkisininde 24saat çalışan çağrı merkezi vardır. Ara talep/şikayet oluştur. Yarına çözsünler işi.
çok yazdım çizdim de pek bi işe yaramıyor. daha kaliteli şikayet edeceğim bir yer yok mu.
-
ışığın çalışıp çalışmamasının bir önemi yok vurursan suçlu sen olursun. yasalarda ışıklar çalışmıyorsa diye bir ibare yok bildiğim kadarı ile.. neticede senin kendi aracının bir aydınlatması var.
uzun yollardada aydınlatma olmaz çoğu yerlerde uzunyolda bir yere giderken ışık olmıyan bir yerde birine vurursan suçun neyse burdada suçun aynı kapsamda olur..
-
yaysya çarpsan vs suçlu sensin belediye vs masum
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)