Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Yüksek devirde sinyallerin çalışmaması, aniden gaza gelme

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Falcon Crown 150
    Motoru geçen hafta aldım 2 sorunla karşılaştım
    1) 2. sürüşümde farkettim ki sinyallerve korna motor 1-2. viteste iken çalışıyor ancak hareket halinde 3.4. viteslerde çalışmıyor. Durmaya yakın tekrar yanıyor. Durduğum yerde 3.4. vitese atınca çalışıyor. Sanırım bir temassızlık var masraflı birşey çıkarmı motor Falcon Crown 150.
    2)Yalnızca iki defa karşılaştığım bir diğer sorun ise motosiklet normal hızlanırken bir anda gaz açmışım gibi kendisini ileriye attı. Anlam veremedim, ki motosikletten çok anlamıyorum. Babam elektrikçi henüz sormadım ama halledebileceği bir şeymidir motosikleti pek sevmiyor ama mecbur ona götüreceğim

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Seramik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    R1
    Motorunuzun elektrik tesisatında kaçak var belli ki. farları açtığınızda motor ani elektrik kesmeleri de oluyordur sanırım.

Tesisatını kontrol edin. soketlerin içlerini temizleyin, kopuk ezik yırtık kablo arayın.

Babanız elektrikçmiş. Bu işinizi kolaylaştırır. eğer Multimetre kullanmayı biliyorsanız. Stator ve konjektör kontrollerinizi yapın(internette bol bol video var)
    Yine multimetre ile kabloların girişlerini ve çıkışlarını kontrol edebilirsiniz.
    Erendiz bunu beğendi.

Motosikleti
    Falcon Crown 150
    Teşekkür ederim yarın önce ben kontrol edeyim belki düzelir olmazsa tek tek kontrol ettireceğim.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)