motor enjeksiyonunu sordum araba enjeksiyonuyla az çok bilgim var
motor enjeksiyonunu sordum araba enjeksiyonuyla az çok bilgim var
peki direk enjeksiyonun faydası ne
adam trollüyö :D
bu adam ya motor ustası yada müendiz birsürüde cevap gelmiş ciddi ciddi , işte geçenki muhabbet aynı , herkes biliyor ne güzel
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:15 ----------
enjeksiyonu olmayana fakir denir.
bilgi öğrenmeye çalışıyoruz hırtlar bundan nemalanıp bir de iftira atıyor
ayıp la , hakaret etme , aç google a tarat öğren , bu işin erbabı mühendisler ustalar video çekmiştir , anlatırlar animasyonlu felan .
beyin bedava.
Yerli ve milli gogil var da kullanmadik mi?
Araba enjeksiyonunu (araba enjeksiyonu ifadesi bana ait değildir, alıntıdır) az çok bildiğini iddia edip, ''enjeksiyon ne işe yarıyor'' diye soran birisi, konuyu bir kaç forum yanıtı ile öğrendikten hemen sonra, uzmanlığını tamamlamak için bu sefer de ''direk enjeksiyonu'' (ne direği olduğu meçhul) öğrenmeye çalışıyor.
Ve kendisine ait olması gereken bir sıfatı kolaylıkla başkası için kullanabiliyor.
Çok ilginç bir ülkede yaşıyoruz.
Adam moto sohbet başlığı altında birşey sormuş, sohbet etmek istedi belkide tanışmak motosiklete ısınmak istedi ama gel gelelim sözüm burada UYUZ UYUZ CEVAP YAZANLARA; KARDEŞİM YAZMAK BİLGİ VERMEK İSTİYORSAN VER İSTEMİYORSAN BOK ATMA, BOK ATINCA AŞAĞILAYINCA ORGAZM OLANLAR VAR HER FORUMDA OLDUĞU GİBİ, BEN ONCA SENEDİR BURADAYIM KİMSEYE BÖYLE DAVRANMADIM...YAPTIĞINIZIN TÜRKÇE KARŞILIĞI UYUZLUK, KISKANÇLIK KİBİR VE İNSANLARA ÜSTTEN BAKMAKTIR...
Aynı şey yollardada yapılıyor kimsenin minik hatasına tahammül edemeyenler var, artisliğin lüzumu yok biliyorsan yaz bilmiyorsa sus cevap yazma.
Yazı yazarkende imla hatası yazı sürçmesi küçük harf büyük harfe takılıp onca cevap yazan var, sıkıntınız varsa çıkın dışlarda dolaşın buralardan hakemlik yapmayın.
bana laf atanlar önce aynaya baksın sonra beni TAŞLASIN
Direk direk olalı böyle enjeksiyon görmedi
https://eksisozluk.com/direkt-enjeksiyon--1348037
kardeşim, enjeksiyon sistemi motoru ilk çalıştırdığın andan başlayarak motora gerektiği kadar yakıt püskürtüyor.
soğuk motora daha çok, sıcak motora yeteri kadar yakıt püskürtüyor. motora fazla yakıt gönderip boğmuyor, yetersiz yakıt gönderip stop ettirmiyor.
sistem çeşitli sensörler ve elektronik kumanda ünitesinden oluştuğu için bu işi karbüratör ve jigle mekanizmasına kıyaslandığında çok daha iyi yapıyor. bu sayede en soğuk havada bile enjeksiyon sistemli motor stop etmiyor.
ozan büyük motoruna takarsın
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)