kaplama sonrasi ruhsatta sanirim guncelleme yapman gerekiyor. ama o kadar renkli seyi ruhsaat nasil isleyecekler onu bilmiyorum. 5 yildir yurtdisindayim kusura bakmayin tam bilgi sahibi degilim. bende honda forza 2014 kirmizi var. bende motorun tam gorunusunu bozmadan ufak tefek dokunuslar yaptirmak istiyorum ama 2 gundur internetten bakiyorum maalesef hivbisey bulamiyorum
Aynı şekilde bende sticker set bulamadığımdan ki olacağınıda sanmıyorum mondial için, kendim bişeyler yapmaya çalışıyorum. Ama ruhsat olayı sıkıntı olabileceği için şimdilik sadece fikir..
ben aslinda ona soyle bir cozum buldum. custom sticker yapan yerler var. ne istedigini gosterirsen onlarda aynisini orada makinaya bastirip motora yapistiriyorlar. Bahsettiginiz tarzda seylerin evde yapilmasi mumkun degil. Ben maalesef kendime uygun birsey bulamadim diycem ama yalan olaca,. hicbisey bulamiyorum. burada facebook linki paylasmak yasak degilse bir link atmak isterim. ornek olabilecek sekilde.
Bilmiyorum ama ekran görüntüsü şeklinde atabilirsin hocam bakalım bi. Ayrıca o custom sticker olayını bende görmüştüm ama üstüne pek düşmedim maliyet çok değilse daha profesyonel olur tabiki
Modemim duzeldigi gibi bilgisayardan aticam. Maalesef suan 4g ile baglanuyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 07:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 06:45 ----------
https://www.facebook.com/hugstickercustoms/
buyrun. umarim yasak degildir. yasaksada simdiden kusura bakmayiniz.
edit: bu firma taylandda. bende zaten taylandda yasiyorum. sadece sizlere ornek olmasi icin linki attim. belki hosunuza giden birsey olur, bu isleri yapan birine gosterip aynisindan veya ufak tefek degisikliklerle yapabilirsiniz. yazan fiyatlar buranin para birimine goredir. orda yazan fiyatlari 31'e bolerek dolar karsiliklarini bulabilirsiniz.
İnstagram’da motosticker54 isimli bir arkadaş var.
Çok güzel çalışmaları var, göz atmanı tavsiye ederim.
Eğer senin motosikletinin grenaj ölçüsü/kalıbı varsa yapıp yollayabilir.
Evet şimdi sordum Xtreme Enduro kalıbı henüz yokmuş.. Teşekkürler
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)