ben yağmurdan sonra ince bir kat yağ sıkardım, çok pislenmedikçe genel temizlik yapmazdım.
sürekli temiz kullanmak istemenizi anlıyorum ama her gün kullanılan motorda bir süre sonra genel temizlik yapmak eziyete dönüyor.
ben yağmurdan sonra ince bir kat yağ sıkardım, çok pislenmedikçe genel temizlik yapmazdım.
sürekli temiz kullanmak istemenizi anlıyorum ama her gün kullanılan motorda bir süre sonra genel temizlik yapmak eziyete dönüyor.
Ben hava sıcaklığının 5C altında kaldığı veya yerde kar olan günler hariç her gün kullanıyorum. Her yağlamada da WD-40'la temizlik yaparım, toplam süreye etkisi +5dk. Haftada bir +5dk beni öldürmez...
bi soru da ben sorayım. 2018 sıfır mt25 aldım zincir yağlaması yapmadım. 1000km bakımına kadar yapmalıyımıyım yoksa bakım da yaparlar mı?
kardeşim temizlemek çok saçma olur ama rodaja kadar bir tur zincir yağı sıksanız daha güzel olur gerçekten vites geçişleri şakır şakır oluyor yağlayınca bendede biraz zincir yağlama takıntısı var yağlamak temizlemek çok hoşuma gidiyor. Yağmur bahane temizlemek şahane
Mangal yapmak gibi zevk alıyorum. Amaç yemek yemek değil dumanında doymak
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)