Merhaba yurtdışından AGV K5 kask siparişi vereceğim fakat beden konusunda kararsızım.Kafa çevresini ölçtüğüm zaman 62.5 çıkıyor.Beden tablosuda bu şekilde = XL : 61-62 CM / XXL : 63-64 CM.Siz olsanız hangisini seçersiniz ?
Merhaba yurtdışından AGV K5 kask siparişi vereceğim fakat beden konusunda kararsızım.Kafa çevresini ölçtüğüm zaman 62.5 çıkıyor.Beden tablosuda bu şekilde = XL : 61-62 CM / XXL : 63-64 CM.Siz olsanız hangisini seçersiniz ?
Ben garanti olsun diye dar olanı seçerdim çünkü o iç pedler illaki kafaya göre şekilleniyor. İlk 1 ay sıkıntı çektirir sonra düzelir gibime geliyor. Eğer xxl alırsan ve pedler esnerse kafanda sallanma olasılığı daha yüksek.
Yakında o kaskı bulabileceğiniz motosiklet mağazası varsa gidin deneyin, bedeninizi belirleyin. Yoksa, etik olarak tartışmalı olmakla birlikte, internetten sipariş verin, deneyin, sonra iade edin. Olan bedeni yurtdışından sipariş verin.
Ben sizin yerinizde olsam Agv satan bir mağazada iki bedeni de denerdim ona göre alırdım. Dar olursa ağrı yaratabilir ve uzun süreli kullanımda eziyet çekme ihtimaliniz çok yüksek olur. Ayrıca kask işinde ölçüler tam uysa bile kalıpları her kafaya uymayabiliyor bazı bölgelerde rahatsızlık baş ağrısı yapabiliyor. Denemeden almanızı pek önermem.
Agv ler sıkıntı yaa, her kafaya olmayabilir, ben L beden giyiyorum agv k3sv nin hiç bir bedeni olmadı xl dahil. K5 i bilmiyorum denemeden almayın.
Denemeden kask alınmaz hocam
Her markanın kalıbı farklı, ben internetten tam bedenim için yazan (S) 55-56 cm, sıkarak ölçersem 55,5 sıkmadan ölçersem 56 cm çıkıyordu. ben s beden kask sipariş ettim ve şuanda halen buffu balaklava şekline sokmadan doğru düzgün kullanamıyorum.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)