Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Cbr250r uzun yol ve başlangıç

REKLAM ALANI

Alıntı oldcockroach adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ağırlık derken ? kg mı ? arada cbr 250 ile 20 kg var
    Arada 20 kg fark olduğunu bilmiyordum hep ağır bir motosiklet diye lanse edildiği için arada çok fark yokmuş hatta uzun yolda stabilite de sağlar gibi inazuma daha mantıklı gibi

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:06 ----------

Alıntı wing41 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İnazuma nın F modeline gerek yok çünkü zaten çıkabildiği hız 145 öyle aman aman bir rüzgar durumu yok. Başlangıç motoru olacağı için tamam ama biraz alıştıktan sonra özellikle uzun yolda motoru hep sınırlarda kullanmak gerekiyor bu da 5 lt/100km yakıt demek. Aklınızda bulunsun.

CBR la da uzun yol gayet güzel yapılır daha az yakılır. Satılacağı zaman daha kolay satılır.

Olay kalite hissiyatı, malzeme kalitesiyse 250 cc de inazuma tektir o konuda.

Alternatif olarak CRF 250 L de düşünülebilir.
    Enduro tarzı sevmediğim için onu hiç düşünmedim fakat isteklere sonuna kadar cevap vereceği aşikar

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    E.Yzr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    R25 Abs, CRF 250L
    Sana cbr kullanıcısı olarak kesinlikle tavsiye ederim. yakıt konusunda hiç üzmez. bir günde 500 km yapmışlığım var,gayette zevk almıştım. artçılı ise sıkıntılı,artçılı uzun yolu tavsiye etmem

tugrulbora - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CB250R
    Ilginc bir sekilde motor, video ya da resimlerde gorundugunden daha guzel yakindan bakinca.

BatuhanK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı panigale1299 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Selamlar, iki arkadaş farklı şehirlerde üniversite ogrencisiyiz beraber uzun yol yapma isteğimiz olduğundan başlangıç olarak 250cc düşünüyoruz ekipman dahil 10.000-15.000 arası bir bütçemiz var ben yedek parça, yakit, sağlamlık ve diğer 250cc ss görünümlü motosikletlere oranla daha konforlu olması açısından cbr250r almamız gerektiği kanaatindeyim. Farklı fikir ve motosiklet önerileriniz olursa okumak isterim. Şimdiden teşekkürler.
    Uzun süreli sürüşlerde sürücüde hiç sorun yok ama artçı perişan oluyor, oturduğu kadar ayağa kalkması gerekiyor.
    Az silindir, çok iş

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)