Transalp ile scooter takas etmek .
Reklamlar
-
Merhaba daha önce yazmıştım saolsun tomy abi çok yardımcı oldu.ama daha karar veremedim.hem maddi hemde yanlış yapmamak için.ankara da scooter kullanıyorum vitesli kullanmadım yeni olacak yani.transalp 2004 model 650 cc ile takas düşünsem ne dersiniz? çok hoşuma gidiyor temiz ve bakımlı makine Ankara'da satilik ilanin da.
İlan no 658059524
Reklamlar
-
Maden mühendisliğinden uzay mühendisliğine terfi ediyorsun demek
-
Hayırlısı olsun. Transalp hiç kullanmadım ama yerinde olsam, böyle bir takas düşünecek olsam Transalp'e parça gerektiğinde nereden kaça temin edebilirim, muadil parçaları nereden bulabilirim, motorun başına bir iş gelse bulunduğum yerde kim bu motorun dilinden anlar, bana takribi kaça mal olur gibi epey detaylı bir araştırma yapardım. Böylelikle içim rahat ederdi.
-
Çok yakar, eski teknoloji. Benim gibi enjeksiyona alıştıysan yadırgarsın 😊
-
T.ederim abi senin değerli telkinlerini dinlemek gerek.ankarada yaşıyorum şuan.galiba parça ve bakim konusunda sorun yaşamam diye düşünüyorum.ama fiyat konusu tabi malum.guzel bi sym bulamadim ki Ankara'da yok.olsa alacam da
-
Hangi scooterdan geçtiğine bağlı. Asya 125 m, xmax mı, çok farkeder. Bir de neden? uzun yol yapmayacaksanız bu takasa bir anlam veremem ben. şehiriçi her halükarda scooter.
-
TEMIZ OLDUĞU SÜRECE sürmeye değer bir kac motordan biri transalp 700.
Transalp 700
Husqvarna 701 SM/Enduro
Versys 650
Bunlar tadından yenmeyen motorlar.
-
transalp efsanedir... motorunu öldüremezsin derler... basit makinadır, on numaradır...
-
Kymco agality 125 cc.uzman çavuşum yıllık izinde bayramlarda senede bir kaç kez uzun yol yapabilirim.cevre ilceler gezmek hafta sonu.gunluk kullnamam.
-
yakitini fazla dusunmeyeceksen, transalp guzel motordur.
temizse, sorunu yoksa öyle aman aman tercih sebebidir.
zaten uzul yol motorudur, tamda aradigin özelliklere sahip ve sorun cikarmasi halinde tamiri kolaydir ustalarin sevdigi makinadir.
-
T.ederim uzun yoladami.. önümüzde ki hafta görüşecez satıcı ile.anlasirsak takas yapariz..bu makine karbüratör lu mu? enjeksiyon lumu?2005 model xl650cc.5 vites
-
Taş gibi makina o motorlar. Günlük kullanmıyormuşsun zaten. Tam tur motoru. Karbüratörlü o motor. Yakıtı biraz canlı olur scootere göre. Ama gerçek motosiklet hissini yaşarsın.
-
2005 model motor alınır mı? 2019 yılındayız yani unuttuysanız hatırlatayım.
-
Transalp iyi bakılmışsa yılına km'sine fazla takılmaya gerek yok. 7 yıl bindim. Tık demedi. İlk başta ağır gelebilir, devirmemeye dikkat etmelisin. Yakıtı uzun yolda 4,5-6 arasında değişir. Şehir içinde 6,5'i bulabilir. Çık keyifli alettir. Temiz bulursan havada karada tavsiye ederim.
-
Temize benziyor anlaşırsak alacam.t.ederim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:44 ----------
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...58059524/detay
-
ilanlarda saçma sapan .... herkes bakımlı motor satıyor :D
motoru suyla yıkayınca bakım sanıyor bunlar
-
Moderatör
IRau adlı üyeden alıntı
2005 model motor alınır mı? 2019 yılındayız yani unuttuysanız hatırlatayım.
9 liraya soğan alınmaz, fakat 1990 model bile motor alınabilir.
O almazsa, ben almazsam, kim alacak senin motorunu 10 sene sonra ?
Legends may sLeep.. But they never diE..!
-
KArbüratörlü motor için o para fazla , Tabi sizin motor nedir takasda kaçtan sayıyorsunuz bilmiyorum ama 17,500 diyenler bile 4-5 aydır satışda (tremersiz temiz i)
Fiyat uçuk onun dışında sorun yok .
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)