Kaza olabilecek bir görüntü , az daha ihale alıyorduk
Reklamlar
-
https://www.youtube.com/watch?v=dCMoa71vrss&feature=youtu.be
CLioyu geçtinten sonra baya zaman geçti sanırım clio ışığı fark etmedi Çakar stopum yok ilk kez böyle birşey yaşadım clio aynadan baktım deli divane gibi içimden geçmeye geliyor, sonradan ben ileri kayınca oda sağa doğru kaydı
tofaştaki adam baya saydırdı sesleri kestim,
Baya ihaleyi alacaktım :(
Reklamlar
-
Burada abs'lik mevzu yok hacı.
-
paylaşımını izlemedim.
gecen senin kanalda 1 videoyu izledim.
Tır gelip arkadan sana çarpsa; tırcıyı haklı bulurum.
Neyse basına bişi gelmediyse iyi.
Geçmiş olsun.
-
istanbu_gezg adlı üyeden alıntı
https://www.youtube.com/watch?v=dCMoa71vrss
https://www.youtube.com/watch?v=dCMoa71vrss&feature=youtu.be
CLioyu geçtinten sonra baya zaman geçti sanırım clio ışığı fark etmedi Çakar stopum yok ilk kez böyle birşey yaşadım clio aynadan baktım deli divane gibi içimden geçmeye geliyor, sonradan ben ileri kayınca oda sağa doğru kaydı
tofaştaki adam baya saydırdı sesleri kestim,
Baya ihaleyi alacaktım :(
geçmiş olsunda o yolda abs yi nasıl devreye sokuyorsun ön amortisör kapanmadan zart diye fren levyesini mi çekiyorsun
Bitmeyen tutkudur,özgürlüktür,her piston vuruşunda yürekte artan Aşk'tır motosiklet...
-
-
hachiko adlı üyeden alıntı
Tovbe de aman yarabbi
-
-
Moruk senin olay çelik yelek giydigi için beni vurun diye yalvarmaya benzeyecek.
Abs var diye abs'yi devreye sokmak için mücadele verme.
Aman diyim..
-
videoyu 3 kere baştan sona izledim hiç bir şey anlamadım.
-
Klasik acemi. Kamera alip youtube ya video atacagina egitim alaymissin. Cok yasamazsin boyle benden soylemesi
-
Abs ile ne ilgisi varki isik yaninda ben kasitli abs devreye sokuyorum arkadaki keko duramiyor komik olmayin
-
istanbu_gezg adlı üyeden alıntı
Abs ile ne ilgisi varki isik yaninda ben kasitli abs devreye sokuyorum arkadaki keko duramiyor
komik olmayin
Tamam haci bende tam olarak onu diyorum.
Abs var diye de her firsatta abs'yi devreye sokma.
Neden, çünkü zamanla abs devredeyken motorun duruş mesafesini şiddetini ezberleyeceksin bilinc altin buna odaklanacak, haliyle bu seferde nasıl olsa abs var diyerek yardira yardıra süreceksin, haliyle abs bile kurtarmayacak bi vaziyetin icinde bulacaksin kendini.
Abs airbag gibi, olurda bir kaza olacaksa riski/hasari azaltır, ama şimdi airbag var diye de oh su duvara bi çarpam demek mantıklı hareketler değil.
Demek istediğimi anladınmı bilmiyorum, pek kendimi ifade edemedim.
Benden sana tavsiye abs var güvencesiyle sürme motorunu, sen yine abs yok gibi davranmaya devam et, abs ile ölen zibilyon insan var Allah korusun.
+299 Gitmek cesaret ister, Enduro yapmak yetenek.
Cesaret aptalda da var, ama yetenek herkeste yok...
-MrMud
-
Bak hem ABS'li hem de kaza olabilecek baba video istersen sana şöyle yardımcı olayım
-
Bence sen kamerayı, youtube hesabını sat git onunla eğitim al sende bizde kurtulalım.
Doğrul, eğril ama EĞİLME
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)