logaritma adlı üyeden alıntı
konuda bir yanlış anlaşılmamaı var benmi yanlış algıladım.. arkadaş tur makinesi istemiş yeniyim rahat kolay kullanımı olsun sorunsuz arızasız kaliteli makine olsun demiş.
tur yani ingilizcesi tour makinesi adındanda belli touring makinedir..
ben touring makine önerdim.. tur yapıcaksan touring makine alıcaksın,naked olmaz rüzgar manyağı olursun crf olmaz o makine uzun sürüşlü asfaltlar için tasarlanmamış çok güzel bir makine dünya turu atanıda var gezenide var ama gezenlere bakarsanız paylaşılan resimlerde bile adamlar onroad asfaltta gitmiyor dere,tepe ,bayır ,çöl ortalmarında geziler yapıyorlar o ortam için crf biçilmiş kaftan..
önce hangi oramda geziceğine karar ver onroad ise yani ben temden basarım otabandan asfalttan pek ayrılmam diyorsan crf yi listeden çıkart ya touring yada adv makineye yönel.. yok arkadaş benim asfalt ile çok işim olmaz dalarım bayıra çamura ormana dereye tepeye kendi yolumu kendim belirlerim diyorsan crf türevi makinelere yönel..
scooterda bir seçenekdir tabiki uzunyolda keyifli olur ama ondada uzunyol için ideal bir şeyler bakman lazım ..