Fiyat Performans Yazlık Sürtünmeye dayanıklı Ceket
Reklamlar
-
Ben bakiyorum modellere su an durt markasinda goz boyama icin de olsa %50 indirimler mevcut. Fakat bu kumaşlar sadece 500-600d 400tl bandina kadar en azindan 200-300derece surtunmeye dayanan kumaşa sahip bir mont bakiyorum mumkunse boyle birşey yazlik montumu almayi düşünüyorum. yaptigim hiz 100km saati geçmiyor varmidir boyle bir kumas cinsine sahip bir mont ? 2.el de tavsiyelerinize acigim.
Reklamlar
-
-
https://www.ozenmotor.com.tr/ProductDetails/revit-eclipse-mont-siyah/114/9183
yazlık montlar içinde en güzeli (benim gözümde) kendi kullandığım montu övmek gibi olmasın ama güzel mont üzerinde krox korumalarla geliyor sadece sırt koruma almanız gerekiyor
-
Halilyildiz adlı üyeden alıntı
yazlık montlar içinde en güzeli (benim gözümde) kendi kullandığım montu övmek gibi olmasın ama güzel mont üzerinde krox korumalarla geliyor sadece sırt koruma almanız gerekiyor
Aynısını kullanıyorum, felaket memnunum.
Yazın öyle güzel ayarında hava alıyo ki, lan adamlar yapmış diyosun.
Ki güvenlik konusunda da gayet sağlam, sırtlık olarakta yine Rev'it sırtlık kullanıyorum, okkalı kaza yapmama yuvarlanmama rağmen değil yırtılmak, sökük bile olmadı, taş gibi hala.
Kazada mont her yerinden darbe aldı, acı bile hissettirmedi.
Tavsiye ederim.
+299 Gitmek cesaret ister, Enduro yapmak yetenek.
Cesaret aptalda da var, ama yetenek herkeste yok...
-MrMud
-
Gogus kismi file olsun abi yanarsin yoksa yaz sicaginda posersin
-
Halilyildiz adlı üyeden alıntı
Beyaz rengini dusunuyorum bende, siyah pisirmiyor mu ya? Gunesi ceker deli gibi
-
Revit Torque kullanan varmı ? bende yazlık bir mont bakıyorum. Revit Eclipe ve Torque arasında kaldım.
-
beyez ve gri renklri çok çabuk kirleniyor alıcaksanız bunu göz önünde bulundurarak alın birde siyah montta sürtünme izleri pek gözükmüyor ben bunu birabir test ettim diğer renklerde nasıl olur bilemem
-
LS2 Breeze
Yazlık siyah mont tavsiye etmem bu arada mantığa ters.
-
Bende 4riders breeze var. Kullanmak nasip olmadı. Olursa uzun yol deneyimimi anlatabilirim belki. Şehir içinde herhangi bir 4mevsim monttan daha ferah tutacağına inanıyorum. İlk kez yazlık bir mont kullanacağımdan mütevellit yazın gelmesini bekliyorum.
Uzun yolda üşütürmü acaba die de düşünmeden edemiyorum.
-
Angrypower adlı üyeden alıntı
Bende 4riders breeze var. Kullanmak nasip olmadı. Olursa uzun yol deneyimimi anlatabilirim belki. Şehir içinde herhangi bir 4mevsim monttan daha ferah tutacağına inanıyorum. İlk kez yazlık bir mont kullanacağımdan mütevellit yazın gelmesini bekliyorum.
Uzun yolda üşütürmü acaba die de düşünmeden edemiyorum.
Ayni durumdayiz Held Tropic II aldim henuz giymedim, dolapta duruyor yaz gelsin diye bekliyorum
-
Dainese Hydra Flux D-Dry yazlık file mont kullanıyorum yazın inanılmaz serin fakat durt' ün fiyatlarına göre kıyaslarsak pahalı uygun bakarsan motomax' a bir göz at istersen
-
Az once gittim denedim revit torque nin icinde ruzgar kesici ince bir astar var sökülebilen, eclipse full file. ikisindede small beden bana tam oldu jupiter montumda small du zaten. Ikisinide begendim acikcasi guzel montlar siyahi kir gostermez ama gunesi cok ceker
-
gurcanozturk adlı üyeden alıntı
Ayni durumdayiz
Held Tropic II aldim henuz giymedim, dolapta duruyor yaz gelsin diye bekliyorum
Haa bu arada, Held Windstopper da almistim montla birlikte, onu da denemem lazim
-
Bende alpinestar dry star var.. hava kanallarını ve ön cepleri açık, göğüs korumasınıda çıkarırsan, sırttan tahliyeyi de açarsan, 100km altınada inmezsen belki yanmazsın... Yazın giyilecek gibi değil... para kısıtlı diye prosev sipariş ettim sırt omuz ve kollarda koruma var, fileli, ve sökülebilir rüzgar geçirmez astarı var. LİNK BURDA
Yalnız ama Kafası Rahat Adam...
-
liquem adlı üyeden alıntı
400tl bandina kadar en
Arkadaşın sorduğu miktar bu.
1 arkadaş haric herkes 800-1000-1500 civarı mont önermiş.
Güzel ülkem.
Okumaz öğrenmez.
Okur anlamaz.
Prosev mx70 e bak bi. Cok araştırmamıştım ama iyi gibi duruyor. (375 tl güncel fiyat)
bende mx80 var; haki yeşili 150 tl.
Ne yalan söyleyim; biliyorum çok kötü birşey ama kask eldiven haric ekipman giymiyorum neredeyse hiç.
Gerçi henüz uzun yol yapmadım; uzun yola asla ekipmansız cıkmam.
Ama kısa mesafeyede ekipman gerekiyor; ama tehlikeyi bile bile üşeniyorum.
-
https://www.motosikletonline.com/uru...iABEgKWz_D_BwE
Geçen sene yazbaşnda bunu aldım.Antalya sıcağında pişirmiyor ve korumaları da sağlam.tavsiye olunur.
Yamaha YBR-125 2008/Honda DYLAN 2008/Honda CBF-150 2011/Kawasaki ER-5 2005/Yamaha fazer8 2011/YAMAHA YZF R1 2010/YAMAHA YZF R1 2014/HONDA CBR 1000RR 2014+YAMAHA YBR-125 2012
-
Kimse mi yazıyı okumamış arkadaş, sonra yolda dikkat etmeyen sürücülere kızarız daha önümüzdeki 2 satırlık yazıyı okumaktan aciz herkes, adam 400 TL'ye kadar demiş, biri revit atıyo biri dainese hepside 1000 lira üstü, biri biraz spor araba alıcam ne alsam diye sorsa ferrari linki atıcaklar heralde
-
Bütçeyi artırabilirseniz eğer Spidi Multitech Armor'a bi göz atın.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)