Merhaba arkadaşlar, motorumun statörü yanmış parçanın sparişini verdim size sorum şudur:
Yanık olan statör aküye zarar vermişmidir yani kısacası akü masrafım da olacak mı?
Merhaba arkadaşlar, motorumun statörü yanmış parçanın sparişini verdim size sorum şudur:
Yanık olan statör aküye zarar vermişmidir yani kısacası akü masrafım da olacak mı?
Abi onu tekrar sariyorlar baya ucuza geliyor montaj etmeden iade et
kimse uğraşmak istemiyor ufak işlerle
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:17 ----------
sanmıyorum aküye zararı olacağını statör takıldıktan sonra şarjı ölçün konjektörün sağlamlığını kontrol edin
Statorun yanik oldugundan eminmisin?
Çalisir vaziyette voltmetre ile olcum yapildimi?
Konjektor sağlam varsayiyorum.
Abi direk motor statoru saran adamlar var 50 tl 80 tl fiyatlar var ben bilmiyordum 2 sene once
600 tl odemistim
O gun bu gundur icim yanar
Bitmeyen tutkudur,özgürlüktür,her piston vuruşunda yürekte artan Aşk'tır motosiklet...
Istanbul umraniyede herseyi yapiyorlar , eski parcalari atma en kotusu tekrar ihtiyacin olunca sardirirsi
Evet hatta söküp baktık statörün bir kısmı yanık
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:14 ----------
Bobinajcı sarmak için 80Tl istedi parçanın orjinalini 150tl olduğu için sıfır almayı tercih ettim
Statörün yanmasına başka unsur sebep olduysa, yeniside yana bilir. Montajı ve kontrolünü anlayan birine yaptırsan iyi olur. Kolay gelsin.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)