Xmax tanıtım videosu 2015 ABESE
Reklamlar
-
https://www.youtube.com/watch?v=6TjkG1W6ozU
Yorumlarınızı beklerim zaten iyi yorum gelmezde vurun eleştiriye , tşk ler
Reklamlar
-
Sen hani absli yorum yazmayacaktın lan kel..
-
Adamın videosundan Instagram hesabına zıpladım, kellikle mellikle alakası yokmuş. Ben bu adamı avatarındaki gibi bastıbacak,kelaj birşey sanıyordum, değilmiş
-
Japon'a İtalya bayrağı çıkartması manidar olmuş. Sebep?
-
artemis99 adlı üyeden alıntı
Japon'a İtalya bayrağı çıkartması manidar olmuş. Sebep?
Bakma dilinden yamaha düsmedigine, ducati fanboy aslında.
Maaşı yetmiyo ducatiye.
-
tommygun adlı üyeden alıntı
Adamın videosundan Instagram hesabına zıpladım, kellikle mellikle alakası yokmuş. Ben bu adamı avatarındaki gibi bastıbacak,kelaj birşey sanıyordum, değilmiş
Kardeşim inan çok güldüm Allah uzun ömür versin :D
Kelaj nedir
-
Forumda 2015 model youtube'da 2016.
İnstagrama geçince 2017 olacak Allahın izniyle.
-
hachiko adlı üyeden alıntı
Sen hani absli yorum yazmayacaktın lan kel..
Bizde yalan yok Kymco abs li yorum atmıyorum :D selamlar haciköyoko kardeşim
-
-
benim favorim öküz kurbağası ama sanırım bakımı zahmetli ,
-
istanbu_gezg adlı üyeden alıntı
bizim bahçede var bundan, ara sıra denk geliyoruz. meraba meraba, o kadar, fazla yüz göz olmuyorum.
-
valla ne bileyim bende motoru olmayan 14 yaşında genc bekliyordum, şaşırdım.
Anger clouds judgement and it makes us do things that we end up regretting. Things we can never take back.
-
arndiol adlı üyeden alıntı
valla ne bileyim bende motoru olmayan 14 yaşında genc bekliyordum, şaşırdım.
Adamın avatarıyla tipinin alakası yok, hatta adamın avatarına ben daha çok benziyorum :D
-
Adamın avatarıyla tipinin alakası yok, hatta adamın avatarına ben daha çok benziyorum :D
hhahah cok realist oldu :D
Anger clouds judgement and it makes us do things that we end up regretting. Things we can never take back.
-
hokahey adlı üyeden alıntı
bizim bahçede var bundan, ara sıra denk geliyoruz. meraba meraba, o kadar, fazla yüz göz olmuyorum.
Dayimoğlu ne adamsin yaw
Boşver şimdi kurbağayı,gergedanı,ne yapak sezonda alakmı birer dane emti yedi..
Hee fakirim alamam diyorsan orasi ayrı..
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:37 ----------
Abi havalar güzelleşsin,istanbula geleyim buluşalim,izmire nargileye akalim,angrypoweride alir süper kombo yapariz..olmamı?
Ordanda fethiye yapar hokahey üstadi ziyaret eder,iki lafin belini kirariz..
Benim tvs size yaklaşamaz emme accuk ağır giderseniz kopmayiz,maksat gönüller bir olsun..
-
levend84 adlı üyeden alıntı
Dayimoğlu ne adamsin yaw
Boşver şimdi kurbağayı,gergedanı,ne yapak sezonda alakmı birer dane emti yedi..
Hee fakirim alamam diyorsan orasi ayrı..
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:37 ----------
Abi havalar güzelleşsin,istanbula geleyim buluşalim,izmire nargileye akalim,angrypoweride alir süper kombo yapariz..olmamı?
Ordanda fethiye yapar hokahey üstadi ziyaret eder,iki lafin belini kirariz..
Benim tvs size yaklaşamaz emme accuk ağır giderseniz kopmayiz,maksat gönüller bir olsun..
MT-07'yi duyunca sektim. İşten 17.00'da çıkıp eve 19.40'ta geldim. Bana İstanbul dışı neresi derseniz akarım
O MT-25'in tek silindirini iptal ederim yeterki sen gel beraber gidelim
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:00 ----------
Sen şimdi kendini nie ifşa ettin la? Fabrika çocuuu
-
Angrypower adlı üyeden alıntı
MT-07'yi duyunca sektim. İşten 17.00'da çıkıp eve 19.40'ta geldim. Bana İstanbul dışı neresi derseniz akarım
O MT-25'in tek silindirini iptal ederim yeterki sen gel beraber gidelim
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:00 ----------
Sen şimdi kendini nie ifşa ettin la? Fabrika çocuuu
Mt nin tek silindirine izmir otobani gurban olsun hacim,maksat keyifle gitmek,dinlene dinlene muhabbet sohbet,rölantide seyir...
-
çok keyifli bir video ellerine sağlık bir daha çekme
-
Bende uyuz bi ergen imajı canlandırıyor... Değil miymiş?
istanbu_gezg adlı üyeden alıntı
Kelaj nedir
Öztürk Serengil izlemen lazım...
-
levend84 adlı üyeden alıntı
Mt nin tek silindirine izmir otobani gurban olsun hacim,maksat keyifle gitmek,dinlene dinlene muhabbet sohbet,rölantide seyir...
Yaw bugün bir videoya denk geldim. Amerika’da galiba. Dağlardan yarış motorları ile boş vitesle iniyorlar. Boş viteste viraj yapıyorlar. Nedense aklıma o video geldi
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)