Xmax tanıtım videosu 2015 ABESE
Reklamlar
-
levend84 adlı üyeden alıntı
Dayimoğlu ne adamsin yaw
Boşver şimdi kurbağayı,gergedanı,ne yapak sezonda alakmı birer dane emti yedi..
Hee fakirim alamam diyorsan orasi ayrı..
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:37 ----------
Abi havalar güzelleşsin,istanbula geleyim buluşalim,izmire nargileye akalim,angrypoweride alir süper kombo yapariz..olmamı?
Ordanda fethiye yapar hokahey üstadi ziyaret eder,iki lafin belini kirariz..
Benim tvs size yaklaşamaz emme accuk ağır giderseniz kopmayiz,maksat gönüller bir olsun..
Başkan bizimki de tek silindir, fıtı fıtı gideriz. Angrypower'a yetişmeye çalışırız
Reklamlar
-
-
Angrypower adlı üyeden alıntı
Birgün herkes mt-07 alacak. O zaman herkes basacak
Şaka maka pazar günü ağvada iyi bastım. Birde gözlemeciye doğru kaçmasaydın iyiydi abi
N'aapiim kardeşim kimseye yetişemiyorum, çareyi kaçmakta buldum
-
Yaw bugün bir videoya denk geldim. Amerika’da galiba. Dağlardan yarış motorları ile boş vitesle iniyorlar. Boş viteste viraj yapıyorlar. Nedense aklıma o video geldi
Çoook dik olması lazım... Yoksa SS ile bisiklet gibi viraj alma durumu oluşuyor
-
levend84 adlı üyeden alıntı
Dayimoğlu ne adamsin yaw
Boşver şimdi kurbağayı,gergedanı,ne yapak sezonda alakmı birer dane emti yedi..
Hee fakirim alamam diyorsan orasi ayrı..
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:37 ----------
Abi havalar güzelleşsin,istanbula geleyim buluşalim,izmire nargileye akalim,angrypoweride alir süper kombo yapariz..olmamı?
Ordanda fethiye yapar hokahey üstadi ziyaret eder,iki lafin belini kirariz..
Benim tvs size yaklaşamaz emme accuk ağır giderseniz kopmayiz,maksat gönüller bir olsun..
gelin lan gezeriz beraber. fethiye babadağa çıkarız. oradan Ölüdenize ineriz.
-
afat adlı üyeden alıntı
çok keyifli bir video ellerine sağlık bir daha çekme
yüksek oranda haset var mesajında seninde olur dert etme kardeşim,
bu kafada saç boşuna bitmedi
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:17 ----------
hokahey adlı üyeden alıntı
gelin lan gezeriz beraber. fethiye babadağa çıkarız. oradan Ölüdenize ineriz.
benide davet etsenize , tamam sizede xmax e bindiricem senpada gaz felan veririsiniz yeter o
-
hasmet adlı üyeden alıntı
Çoook dik olması lazım... Yoksa SS ile bisiklet gibi viraj alma durumu oluşuyor
Aynen bisiklet gibi gidiyorlardı zaten.
-
istanbu_gezg adlı üyeden alıntı
yüksek oranda haset var mesajında seninde olur dert etme kardeşim,
bu kafada saç boşuna bitmedi
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:17 ----------
benide davet etsenize , tamam sizede xmax e bindiricem senpada gaz felan veririsiniz yeter o
x max ile istanbul'dan muğla'ya gelene kadar popon heykel poposu gibi taş olur. billurların demir bilye gibi olur.
-
iks maks yazmayı öğrenemedin gitti, momo desing selesi alıcam değermi ? yada özel selemi yaptırayım popoma göre?
kymco sele yaptırınca çok rahat etmiştim xmax e sadece süngerlerini yenilesem olurmu bilemiyorum?
fikir alabilirm
ayrıca bu yaz istanbul-erzurum gezisi yapıcam moto vlog çok eğlenicem
-
iks maks yazmayı öğrenemedin gitti, momo desing selesi alıcam değermi ? yada özel selemi yaptırayım popoma göre?
kymco sele yaptırınca çok rahat etmiştim xmax e sadece süngerlerini yenilesem olurmu bilemiyorum?
fikir alabilirm
ayrıca bu yaz istanbul-erzurum gezisi yapıcam moto vlog çok eğlenicem
cağ kebabı ve kadayıf tatlısı yemeden dönme.
-
Oradan gitmişken direk Akdeniz’e inip dön bari. Yolu uzat ki tadı çıksın.
-
Oradan gitmişken direk Akdeniz’e inip dön bari. Yolu uzat ki tadı çıksın.
instagramdan eşgalini belirledim, buralara gelirse taşlarım ben bunu. büyük yumruk gibi taş atarım arkasından. ilçe çıkışına kadar...
-
taş kelime gelirse çok kızarım:D elim cebimde bende de taş var :D
-
hokahey adlı üyeden alıntı
instagramdan eşgalini belirledim, buralara gelirse taşlarım ben bunu. büyük yumruk gibi taş atarım arkasından. ilçe çıkışına kadar...
Sepetine biriktirir bu taşları. Bence uğraşma aga. Lakin iyiki plakasını göstermiyor. Üstüne sürerler bunun
Eşkalini açtığından beridir rahat duruyor ama. Yeni bir fenomen motovloger olacağım die azıtmıyor abisi.
-
Sepetine biriktirir bu taşları. Bence uğraşma aga. Lakin iyiki plakasını göstermiyor. Üstüne sürerler bunun
Eşkalini açtığından beridir rahat duruyor ama. Yeni bir fenomen motovloger olacağım die azıtmıyor abisi.
iyi çocuk aslında ama bazı konularda takıntı derecesinde inat ediyor. haliyle millet tepki gösteriyor. değişik bir tarzı var. alışılmışın dışında bir kimlik sergiliyor.
-
Walla adam bir Galata’da çay içelim, gelin dedi. O günden sonra daha hava düzelmedi
-
galataya çay içelim dedim dikkate almadınız , sonra vay bu kel niye böyle :D
-
galataya çay içelim dedim dikkate almadınız , sonra vay bu kel niye böyle :D
La uğursuz. Fırtınadan 5saat önce yazıyorsun. Sonra bu kel uğursuz diyince de alınıyorsun
-
alınmadım sizede şaka yapılmıyor :D
-
Lakin iks maks da yağuşuklu motormuş hee
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)