Merhaba arkadaşlar,
Dün yolda Eken H9R kameram düşmüş (Kurtköy gişeler – Kavacık arasında bir yerde, bulan var mı
).
Çok memnundum, şimdi mecburen yenisini sipariş verdim. 1.5 sene önce aldığım fiyata buldum n11’de (264 TL, kupon kullanınca 253 TL oldu) ve sipariş verdim. Hafıza kartını bu sefer 32 değil 64 GB almak istiyorum çünkü 32 GB olunca 2 saatte doluyordu (En kaliteli çekim modunda)
Fakat bu kameraya 64 GB kart takılıp takılamayacağını bir türlü bulamadım. Satıcıya sordum henüz cevap vermedi. Kamera kargoda, kartı da bugün sipariş vermek istiyorum. Eken H9R kameraya 64 GB kart takan oldu mu? Bazı yerlerde max 32 GB takılabilir diyor, bazı yerlerde ise 64 takılabildiği yazıyor.
Bir de, kaskım Shoei Gt Air 2, her tarafı kavisli ve kask takma aparatını yapıştırınca kenarları boş kalıyor. Mecbur solda düz bir yer bulup takmıştım (çeneye takmak istiyordum) ve sola 15-20 derece açılı bir şekilde kaydediyordu. Kavisli kasklarda bu düz aparatlı kameralar çeneye nasıl takılıyor? Sağlam olsun ki her sene yeni kamera almayayım.
Şimdiden cevaplar için teşekkürler.