Herkese merhaba,
Neo Sports Cafe konseptli CB 250 R' ı inceledik.Düşüncelerinizi videounun altına bildirirseniz seviniriz.
İyi seyirler...
https://www.youtube.com/watch?v=5K6Df9AhHFQ
Herkese merhaba,
Neo Sports Cafe konseptli CB 250 R' ı inceledik.Düşüncelerinizi videounun altına bildirirseniz seviniriz.
İyi seyirler...
https://www.youtube.com/watch?v=5K6Df9AhHFQ
Hayırlı olsun ilk dislike benden
Bu motorda sevmediğim 2 şey var komple arka kuyruk ve fiyatı (fiyata yedek parça bakım maliyetide dahil edilebilir)
tam piyasa motoru demek dur bayii den sorayım varsa 2 dürüm sarsınlar hemen bizde piayasa yapalım piyasa nedir yaw.. motoru ne maksatla kullanıyorlar bunlar merak ettim.. hepsini geçtim buna kim 'düşecek' acaba sizin tabirinizle? bu millet hiç motor görmedi de buna mı gelecek
Dedim ne güzel mekanlar bulmuş vlog yapmışsın ama görüntüler patates. Sonra farkettim ki 360P izliyormuşum
Güzel inceleme olmuş ellerine sağlık, başarılar.
Güzel motor ,çekim yerleri güzel ,hareketli çekimleri kadrandan kaçırmadan yaparsan ,biraz mimiklerini ve kelime tercihlerini yumuşatırsan daha iyi olur.Başarılar.
Bir dislike da benden. Mekan kıraç necmeddin erbakan parkının oralar. Anlatırkenki yok acı tatlı yok şöyle böylede bana göre çok yapmacık olmuş el kol hareketleride keza öyle itici. Bir altın elbiseli adam nidaları falan. Daha doğal olsan daha güzel olur. Motoru zaten beğenmedik bir türlü. Bence youtube işini bırak. Zamanımızdan çalma. Lütfen yanlış anlama kendi görüşlerimi dürüstçe söyledim
Üstadım beğenmemekte özgürüz ama eleştiriniz sanki biraz acımasızca olmuş. Bu genç kardeşimizin kanalına baktım da henüz 9 video var, bunu bir iş olarak düşünüp yatırım yaparsa elbet her videoda kendi çıtasını biraz daha yukarıya çekecektir. Motosiklet kullanırken yakıt ikmali yapan, zincir yağlamasından anlamayıp yağlama videosu çeken, trafiğe açık alanda tek teker videosu çeken, sırf sponsoru diye hayatında alıp kullanmayacağı etten püften motorları ballandıra ballandıra anlatan denyoların yanında bu genç kardeşimiz küçük de olsa bir desteği hak ediyor bence.
Bir emek verilmiş ama... Rahmetli Barkın 'ı taklit etmeye çalışmışsınız. Becerememişsiniz. Olmamış. Daha kendiniz olur daha düzeyli olursanız başarırsınız. Kanalla ilgili daha profesyonel eleştiriler isterseniz, yazın.
Bu piyasa motoruysa kırlangıç kasa ne motoru 😀
Elinize sağlık güzel inceleme
izlerken keyif veren bir video olmuş eline sağlık.
kısa,net,güzel inceleme.
bence aynı segment kıyaslamalar tarafına yürüsen daha iyi olur.
sadece aklıma fikir olarak geldi.
Benden de size bir dislike. Motosiklet.net'e yazmışsınız çok banal, yazış tarzınızda çok sıradan ve itici. Bir Hıncal Uluç nidaları falan, orjinal olsaymış keşke. Sizede ısınamadık niyeyse, siz bence foruma falan yazmayın hatta hiç girmeyin, zamanımızı çalıyorsunuz. Lütfen yanlış anlama, dürüstçe söyledim.
Nası hissettirdi bu sizi ? Böyle bir eleştiri tarzı olmaz hocam bu dürüstlük değil fesatlıktır.
Şu an için aklıma gelen direk bi motor yok ama örnek diye söyleyeyim sonunda 1 dakika cf moto ile kıyaslanabilir.
Ya da duke 390 tanıtırken dominar sona eklenir(tam tersi de olur)
Gibi gibi.
Motor hakkaten yakışıklı bu arada. Meraktan soruyorum arada kaçırdım belki de, top speed ne?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)