Artık size kymco abs muhabbetleri yapmayacağım , çünkü doğum günümde xmax abs aldım caponcu oldum ben
Trip metresi , yakıt gösterges anlayamazsınız ....
Artık size kymco abs muhabbetleri yapmayacağım , çünkü doğum günümde xmax abs aldım caponcu oldum ben
Trip metresi , yakıt gösterges anlayamazsınız ....
Tekrar hoş geldin.
"Bu forum bilgi ve tecrübe paylaşım forumudur, Konularımda ve mesajlarım da yazdığım hiçbir şey doğru değildir tamamen kendi kişisel düşüncelerimdir."
Hayırlı olsun , kazasız belasız kullanman dileğiyle.
"Çok Bilen Çok Yanılır"
Yürüdüğü yolda iz bırakmayan o yoldan geçmiş sayılmaz ...
cansız mankenlere şey yapanların haberleri cıktığında hep korktun sana bişi oldu mu diye
hoşgeldin
Şu profilde yazan motosiklet adını güncelle, büyük harflerle C A P O N yaz, herkes haddini bilsin...
Hoşgeldin.
Ooo gereksiz muhabbetlerin efendisi geldi. Neyse yaz da geldi artık galatada çay ısmarlarsın abs muhabbetiyle...
O halde, maaşı 2200 TL motosikleti de xmax olarak güncelle.
İlk başda arkadaşa xmax'i hayırlı olsun, tekeri düz bassın.
Hocam, şimdi benim bir yuki gusto var. "Yuki" caponca ve "Kar" demek, "Gusto" italyanca ve "Keyf" demek, karbitatör pz19 made in japon yazıyor. Motoru, Honda klon engine diye biliniyor. Sanayisi İstanbulda, görende çinmalı diyor.
Şimdi, bu durumda olana nasıl bir lakap yakışır, hocam. Tribal bir lakap iş görürmü :D
Safkan çinden iyidir, dimi. :D
Gerçi vitesi bile ne manuel nede otomatik.
Yarı otomatik, emme kıyak quick shifterden iyi çalışıyor. Debriyaj manetsiz, vites pedalı aşağı veya yukarı basılı tutunca, yinede her vitesden direk boşa alınabiliniyor.
QuickCupDahiMelezTheBikeEvolosyoneThreee gibi bir nik olabilirmi, acaba.
Akşam bir aksilik olmazsa bizim yakışıklıyı yollara çıkarıyorum bende. Kaç aydır yanımdan geçen motorlu kardeşlere özenip iç geçiriyordum artık hasret bitiyor. Size de kazasız belasız sürüşler,tekrar aramıza hoş geldin.
Hoşgeldin motorun hayırlı olsun,kampana frenin artılarından bahset birazda
Eşekten inip ata binmişin ama yenilenmemişsin, avatar yine aynı, yine o psikopat tacizkar bakış.
Bekle haftasonunu. Güneşli ama 12 derece olacak. Artık içlikle falan dolaşırsın. Kendini heder ettiğine değmez
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)