Tekrar aranızdayım yenilendim
Reklamlar
-
Boldpilot adlı üyeden alıntı
Olmasın zaten ben 1 ay xmax400e bindim ama ulaşım harici kullanmak anlamsız geldi bana scooteri. Bi naked ss enduro keyfi yok 😀
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:28 ----------
Yakıt fiyatı, şahsen benim 60-70 bin liralık bi bütçem var motosiklete ayıracak ama crf250l wr250r gibi hem yol yapan hem soft arazi yapan yakıtı makul motosiklet bakıyorum. Uzun yol planım olmasa alırım bi ss hafta sonları çıkar 50-100km gazlar kitlerim geri 😊
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:30 ----------
Ki bütün parasını büyük motora bağlayıp işletmesinin altında kalan bir sürü tanıdığım var. Gezi planı yapıyoruz adamlar kaç km , kaç lt yakar , dönüşte kısa yolu seçelim, orda ucuz yerlerde yiyelim demeye başlıyor 😀
Sen bos adamlar ile geziyorsun benim yanimda hep kredi kartim var limiti 2800 tl patayq sikistimmi hemen para icinde yani,
Reklamlar
-
Dün akşam yakışıklıyı çıkardım,ilk başta çalışmadı hemen bi akü müdahalesi ile hayata döndürdük. Allah ım nasıl özlemişiz birbirimizi. Şimdi anne babanın oğlunu askere gönderip geldiğinde ki sevincini daha iyi anlayabiliyorum )
-
Ben kışın da bırakamıyorum xmax
bak hangi havada bile sürdüm köprüde felaket bir rüzgar vardı düşeceğim diye çok korktum :(
https://www.youtube.com/watch?v=nskD5u5mfS4
Umarım önizlemeli olur
-
istanbu_gezg adlı üyeden alıntı
Ben kışın da bırakamıyorum xmax
bak hangi havada bile sürdüm köprüde felaket bir rüzgar vardı düşeceğim diye çok korktum :(
Umarım önizlemeli olur
maalesef izleyemiyorum youtube işyerinde yasaklı olduğu için. Artık evde izleyeceğim
-
Arkaya koyacağın o saçma müziğin içinden geçeyim
-
capt.ooz adlı üyeden alıntı
Arkaya koyacağın o saçma müziğin içinden geçeyim
ne koyayım abi direk telif atıyorlar? öyle isteidğin müzği koyamıyorsun youtube çaaart diye sesi komple kapatıyor,
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:00 ----------
https://youtu.be/SjmyQl4_U8g
bMW Yİ nasıl geçtiğimi size gösteriyorum sonra vay bmw geçilmiyor vs demeyin
-
Yakıt fiyatı, şahsen benim 60-70 bin liralık bi bütçem var motosiklete ayıracak ama crf250l wr250r gibi hem yol yapan hem soft arazi yapan yakıtı makul motosiklet bakıyorum. Uzun yol planım olmasa alırım bi ss hafta sonları çıkar 50-100km gazlar kitlerim geri 😊
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:30 ----------
Ki bütün parasını büyük motora bağlayıp işletmesinin altında kalan bir sürü tanıdığım var. Gezi planı yapıyoruz adamlar kaç km , kaç lt yakar , dönüşte kısa yolu seçelim, orda ucuz yerlerde yiyelim demeye başlıyor 😀
Ama o zaman alım güçleri en iyisine yetmiyormuş demek ki Maddi zorunluluk yüzünden 125cc tercih ediyorlarmış...
Biblo değil motosiklet sonuçta. Kullanamadıktan sonra ne anlamı var ki...
-
hasmet adlı üyeden alıntı
Niye boyle cok sayida uye var? Eş-çocuk baskisi falan mi? Onun disinda acaip mantiksiz geliyor bana...
Bunlarda olabilir,
Maksat A noktasindan B noktasina gitmek gibi dusunelim,
Bu durumu etkileyen faktorler,
-şehir nufusu
-Meslek
-Kapali otopark sorunu
Vb.
-
Ama o zaman alım güçleri en iyisine yetmiyormuş demek ki
Maddi zorunluluk yüzünden 125cc tercih ediyorlarmış...
amerikada yaşıyorsun ama ucuz motor biniyorsun demekki bu kadar alabiliyorsun, hadi ducati panıgayle motoru al görelim haşıkiar motor al görelim yoksa ucuz motor cu seni haha
-
Ama o zaman alım güçleri en iyisine yetmiyormuş demek ki
Maddi zorunluluk yüzünden 125cc tercih ediyorlarmış...
Ankara'da Kızılcahamam diye biryer var bilen bilir. Virajlarıda şahanedir araziside, burada ikamet eden iki kardeş tanıdığım var. Babadan kalma işletmeyi beraber işletiyorlar gelirler eşit. Bi tanesi R1 kullanıyor diğeri klx250 😊
-
bana inandırıcı gelmedi haşmet için noter tastikli , tüv onaylı belge ile gelip mahkeme kararı ile inandırman gerekiyor abi :D
-
OOO başkan hoşgeldin,
Motorlarımın ikisinde de ABS yok.Umarım Bana kızmazsın yorum yaptğım için.
Yamaha YBR-125 2008/Honda DYLAN 2008/Honda CBF-150 2011/Kawasaki ER-5 2005/Yamaha fazer8 2011/YAMAHA YZF R1 2010/YAMAHA YZF R1 2014/HONDA CBR 1000RR 2014+YAMAHA YBR-125 2012
-
-
levend84 adlı üyeden alıntı
Bunlarda olabilir,
Maksat A noktasindan B noktasina gitmek gibi dusunelim,
Bu durumu etkileyen faktorler,
-şehir nufusu
-Meslek
-Kapali otopark sorunu
Vb.
Maksat A noktasindan B noktasina gitmekse motosiklet zevk değil ulaşım aracı olarak görünüyor gibi geliyor bana.
Ancak meslek ve çalınma riski de makul sebepler.
İlk motosikletim egzosu oynanmış bir cruiser'di. İşe gelirken dışı briket binadan öyle bir yansıyordu ki ses, full face kask almıştım gören olursa tanımasın beni diye
Ankara'da Kızılcahamam diye biryer var bilen bilir. Virajlarıda şahanedir araziside, burada ikamet eden iki kardeş tanıdığım var. Babadan kalma işletmeyi beraber işletiyorlar gelirler eşit. Bi tanesi R1 kullanıyor diğeri klx250 😊
MrMud aklına girmiştir o ikincinin
-
adam kendini otorite zannediyor hahaha çok eğleniyorum :D
-
istanbu_gezg adlı üyeden alıntı
adam kendini otorite zannediyor hahaha çok eğleniyorum :D
Banlanana kadar zevkini çıkar
-
hasetinden çatla tabiki iks max motorum var,
-
yenilendim nedir allasen?
"ist_gez salih yenilenen tarzı ile tekrar aranızda. deneyin, vazgeçemeyeceksiniz" gibi.
-
Ben tedavi gördü diye sevinmiştim ama seninki motosiklet almış...
-
hokahey adlı üyeden alıntı
yenilendim nedir allasen?
"ist_gez salih yenilenen tarzı ile tekrar aranızda. deneyin, vazgeçemeyeceksiniz" gibi.
Bayinizden ısrarla isteyiniz
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)