Çekirdek aldım geldim, yorumları bekliyorum.
"Ve ben 24 yaşındayken kendimi Türkiye'nin bağımsızlığına armağan etmekten onur duyuyorum."
Deniz Gezmiş 28 Şubat 1947 - 6 Mayıs 1972
araba sadece çok soğuk ve yağmurlu havalarda avantaj sağlar. diğer durumlarda motor, motor, motor..
Burası bir motosiklet sitesi olduğuna göre tabii ki araba.
a noktasından b noktasına direk gitmek için araba gezerek gitmek için motosiklet kullanıyorum 😀
bi bmw i8 im olsa motosikleti aratmaz bana
Yakıt olarak motosiklet. Bence ikiside kapıda bulunmalı. Araba aile için çok iyi oluyor. Sadece eşinle gezmek olmuyor çocuklarda var 🙂
Ben öğrenciyim ilk motorumu üniversite bursum ile aldım. Bu yaz borcu bitiyor birtane de tofaş düşünüyorum altıma burs ile ) ikisi de gerekli bence.
Araba bedenini tasir
Motorsiklet.....RUHUNU
Mrb,
iki tekermi dört tekermi, karar veremiyorsan, 3 teker, bir treeporer nasıl, kabinli. soğuk havada kabinli, sıcak havada kabinsiz kullanırsın.
İlkel görünsede, geleceğin aracı gibi. \
Back To The Future, live! :D
her ikisi de lazım aile için özellikle hastalık v.s durumlarında araba olmazsa olmaz, motosiklet hem zevk için hemde ekonomik olarak hem gezme tozma hemde işe güce gitme konusunda daha çok kişiseldir motosiklet. Bana daha çok yakın olan ise araba yaşadığım yer itibariyle genelde soğuk olduğu için motosiklet zor oluyor.
tabiki araba , ikisi arasında motosikleti seçmek beyinsizliktir, ama neden ikiside olmasın
Ben oyumu sikorsky helikopterden yana kullanmak istiyorum
Burada soğuk fazla yok buzlanma vs olmuyor genelde ama yağmuru şahane :D bir yağmurluk ve çizme ile olayı hallettim ben ss motorun üstünde inşaat işçisi gibi duruyorum ama olsun :D arabayı aratmıyor :D birde eşya vs için 70 lt trekking çantası aldım şizofren gibi dolaşıyorum ortalıkta :D
50 bin lira bütçem vardı,hepsini arabaya yatırırım diyordum ama 42 lirayı arabaya kalan 8 lirayı motora yatırdım.
en mantıklısını yapmışsınız.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)