iyi artık tavuklar da duyar sesini kaçar.
Yahu Snappy, bişi sorucam, ama alınma lütfen.. Sizin oralarda bunları yapmak için çok mu düşünüyorsunuz ? Yani daha farklı bir vizyon edinmeyi hiç düşünmedin mi? Yahu bir insan köy yerinde 4 korna ile ne yapabilir ? Felan diye de mi hiç sormuyorsun ? Gerçeklen anlayamıyorum beni aydınlat lütfen
Yav ulan haykırdım :D
Allah Muhammed aşkına video at :D :D
Gün geçmiyor ki forum da bir efsaneyle daha karşılaşmayalım :D :D
Yok bunu yapmak için neden çok düşüneyim,aklıma geldi bir kaç tanıdığımdan fikir aldım olmaz uğraşma,saçma şeyler koşma gibi cevaplar aldım başlık ta işin esprisi oldu..farklı bir vizyondan kastını da anlamadım ne gibi bir vizyon olabilir,ha bu arada tabiki de sadece köy yerinde gezmiyorum kornalar hem selam verirken hem de tehlike anında dikkat çekmek için süper oldu.
Gürültüyü, kornayla iletişim kurmayı, dikkat çekmeyi seviyoruz ülkece. Rahatsız olan varsa da çeksin gitsin trafikten.
Azrail'in ilgi alanı motosikletinizin kaç cc olduğu değildir. Think good, drive Safe!..
Foruma üye olmak için tıklayın!..
Facebook sayfamızı takip etmek için tıklayın!..
Instagram hesabımızı takip etmek için tıklayın!..
Forum kurallarını buradan okuyabilirsiniz!..
Grenaja sagli sollu "öyle bakarsın işte" yazdirmayi ihmal etme sakin...
Bak yazıyorum buraya, 1 hafta güleriz bu konu altında, yorumlar şimdiden efsane :D
@Levent
Şuan kornaları röle ile destekliyorum ayarlarını da biraz yükselttim,akünün kaldıracağını bilsem 2 tane daha takarım
şuraya 600cc ss makinesi olup ta egzoz taktım diye konu açsalar çok güzel olmuş bravo derler
o da dikkat çekmek için egzoz takıyor,bende dikkat çekmek için 4 tane korna takıyorum.
ama haaa fakir yapınca apaçi ve kaka oluyor,zengin yapınca süper oluyor
Azrail'in ilgi alanı motosikletinizin kaç cc olduğu değildir. Think good, drive Safe!..
Foruma üye olmak için tıklayın!..
Facebook sayfamızı takip etmek için tıklayın!..
Instagram hesabımızı takip etmek için tıklayın!..
Forum kurallarını buradan okuyabilirsiniz!..
nasıl yaptın anlatırmısın
akü felan zarar görmedimi
Valla çok ilginç bir proje olmuş. Heves etmiş yapmışın bir kere, ama her yerde kullanma, aman diyeyim.
Özellikle hamile kadınların ve yaşlı kişilerin yanında sakın kornaya basma, maazallah kalpten götürürsün insanları
Yeri geliyor bir tanesi bile korkutucu oluyor, 4 tanesini düşünemiyorum
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)