Olmaz dediler yaptım,CBF'e 4 tane korna taktım.
Reklamlar
-
Reis başka bir hayvanın kanını akıtmak istemiyor.Evden çıkmadan önce uyarı atışını sıkacak.
Reklamlar
-
Haketten, benim korna ''mip mip'' anca diyor, bende arka çantaya bir subwoofer ve anfimi döşesem, diye aklımdan geçmedi değil. Her türlü sesi gümbür gümbür çıkarır.
Atıyorum, tekersesinden, jumbo sesine kadar, eminim etraf donduğu yerde kalır.
The Stunning Sound Sistem. :D
-
RoofRoof adlı üyeden alıntı
Reis başka bir hayvanın kanını akıtmak istemiyor.Evden çıkmadan önce uyarı atışını sıkacak.
Reis edirneden çorlu taraflarına geçersen eğer bir uğra çayımı iç.
bende senin crf ile 2 tur atayım olur mu
-
snappy x adlı üyeden alıntı
şuraya 600cc ss makinesi olup ta egzoz taktım diye konu açsalar çok güzel olmuş bravo derler
o da dikkat çekmek için egzoz takıyor,bende dikkat çekmek için 4 tane korna takıyorum.
ama haaa fakir yapınca apaçi ve kaka oluyor,zengin yapınca süper oluyor
Onlarin aklina limon sikayim. 4 silindir 600cc alette korna etkisiz eleman. Yerine sol maneti ve sag elcigi sonuna kadar cekiyoruz. "biip biiiip" yerine "WAP BA BA BA BA!" diye bi ses cikiyor... Bunu bilmeyenin ne isi var o aletin ustunde?
-
Arkadaş, koruma demiri taktırıp hiç düşmeyince, bari bir işe yarasınlar diye, korlayla doldurmuş işte. Şükredelim, iyiki çamaşır asmaya kullanmamış, yoksa vay halimize. :D :D :D
MrMud adlı üyeden alıntı
Bak yazıyorum buraya, 1 hafta güleriz bu konu altında, yorumlar şimdiden efsane :D
-
-
snappy x adlı üyeden alıntı
Reis edirneden çorlu taraflarına geçersen eğer bir uğra çayımı iç.
bende senin crf ile 2 tur atayım olur mu
Havalar az daha ısınsın başkan
-
Olmaz diyen kimdi ben onu merak ediyorum. Birde onlara röle bağladın mı ? Kabloyu eritirsin yada düğme bozulur.
-
Valla kornanın yolda mal gibi giden sürücülere öyle bi etkisi var ki, havalı kornası olan kamyonla yola gidiyorum bazen telefonla oynayanını, yanındakiyle muhabbete dalıp şerit şerit gezenini, en sol şeritten 50 le gidenini anında kendine getiriyor. Olur olmadık yerde kullanma yeter.
-
Boldpilot adlı üyeden alıntı
Valla kornanın yolda mal gibi giden sürücülere öyle bi etkisi var ki, havalı kornası olan kamyonla yola gidiyorum bazen telefonla oynayanını, yanındakiyle muhabbete dalıp şerit şerit gezenini, en sol şeritten 50 le gidenini anında kendine getiriyor. Olur olmadık yerde kullanma yeter.
Önceki kamyonumda vapur kornası vardı. Öndeki arabaya çaldığımda kaldırımda biri korkup yere düşmüştü. 😁😁
-
Ekarademir adlı üyeden alıntı
Olmaz diyen kimdi ben onu merak ediyorum. Birde onlara röle bağladın mı ? Kabloyu eritirsin yada düğme bozulur.
bosch marka röle kullandım,kablolar da gayet kalın çok güzel bi tesisat oldu
-
snapi, ilk çevirmede ceza makbuzunu eline verecekler. 15 gün içinde ödersen 25% indirim kazanırsın. hayırlı olsun.
-
hokahey adlı üyeden alıntı
snapi, ilk çevirmede ceza makbuzunu eline verecekler. 15 gün içinde ödersen 25% indirim kazanırsın. hayırlı olsun.
Hatırlatma şu vergi zıkkımlarını... Kötü adam seni. Daha geçen ay yapılandırma uzatıldı die 1600tl gömdü bana vergi dairesi. Yapılandırılanı ödüyorum, diğeri gene cezada. Artık başka bir yapılandırmada diğerini öderim. Böyle böyle hayat bitecek. O son KYK'yı almayacaktım
-
4unu takana kadar, havali korna taksaydin keske :D
Topcase e bir piknik tupu ile hallolurdu.
-
Angrypower adlı üyeden alıntı
Hatırlatma şu vergi zıkkımlarını... Kötü adam seni. Daha geçen ay yapılandırma uzatıldı die 1600tl gömdü bana vergi dairesi. Yapılandırılanı ödüyorum, diğeri gene cezada. Artık başka bir yapılandırmada diğerini öderim. Böyle böyle hayat bitecek. O son KYK'yı almayacaktım
şu KYK ödemeleri sırasında veznede ne dramlar dönüyor anlatsam inanmazsınız.
-
-
bence 10 tane takamazsın.
-
hokahey adlı üyeden alıntı
şu KYK ödemeleri sırasında veznede ne dramlar dönüyor anlatsam inanmazsınız.
Aynı dram bende de var. Bitmek bilmedi. Ödemeye elim gitmiyor yemin ederim...
-
Ekarademir adlı üyeden alıntı
Önceki kamyonumda vapur kornası vardı. Öndeki arabaya çaldığımda kaldırımda biri korkup yere düşmüştü. 😁😁
elimden gelse motosikletede takarım aynı kornadan 😀
-
Boldpilot adlı üyeden alıntı
elimden gelse motosikletede takarım aynı kornadan
Takması kolayda nasıl saklanacak kocaman boru.
Iveco 80-12lerin 97 98 modellerinde hava yok. Düz fren. Onlara havalı kornayı ayrıca çakmaklıktan çalışan mini kompresörler ile takıyorlardı.
İster düşün... Kendini ister hayale kaptır...Uzar uzar, çünkü hiç sonu yoktur yolların.
Bakarsın aldanmışsın, gördüğün bir seraptır. Sevimli bir hayale açılırken kolların.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)