Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Plaka Kestirme

REKLAM ALANI

Motosikleti
    NC750X
    Arkadaşlar merhaba, plakamda vida olduğu için önce notere gidip ardından şoförler odasından plakamı yeniden çıkarttım. ancak plakamın kenarlarındaki siyah çizginin dışında hala kesilmemiş beyaz kısımlar kalmış ve aldığım pleksi plakalığa sığmıyor bu sebepten.. bu plakayı nerede kestirebilirim acaba?

Yanlış anlaşılma olmasın, plakalığım tam boy plakalık. plaka çerçevesini kesmeyeceğim.. plakada çerçevenin dışında kesilmemiş alanlar mevcut düzgün kesilmemiş olduğundan bir miktar, o fazlalığı kesme derdindeyim

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    arndiol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    hocam konuyla bağlantılı birşey soracagım; gecen benzer bir konu actım.

Söförler odasında basım yapan yer ile konuştum

Plakam kayıp vs. olamadıgı için plakamı alıp gelip direk aynısını bastırabileceğimi söyledi; noter e gitmeme gerek yokmuş; siz süreci nasıl yaptınız

Edit: az önce güvenemedim tekrar aradım; adam aynı şekilde notere gitme gel buraya direk basalım dedi
    pea bunu beğendi.

arifziyaar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XV950 BOLT
    benim plakada delikti trafik kagit getirmeden basmadilar . 3 ay önce.

plakayi teneke makasiyla kesebilirsiniz . Her tamircide nalburda vardir.
    pea bunu beğendi.

Thracian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ya teneke makası ile kesilir yada taşlama makinesi ile milimetrik törpülenebilir.
    foxtrot bunu beğendi.

Motosikleti
    NC750X
    Alıntı arndiol adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hocam konuyla bağlantılı birşey soracagım; gecen benzer bir konu actım.

Söförler odasında basım yapan yer ile konuştum

Plakam kayıp vs. olamadıgı için plakamı alıp gelip direk aynısını bastırabileceğimi söyledi; noter e gitmeme gerek yokmuş; siz süreci nasıl yaptınız

Edit: az önce güvenemedim tekrar aradım; adam aynı şekilde notere gitme gel buraya direk basalım dedi
    ustadim oncelikle direkt olarak elimde plaka ile soforler odasina gittim. soforler odasi once notere gitmem gerektigini soyledi. hemen yakindaki notere elimde plaka ile gittim. 22 tl ucret ve plakayi benden aldilar.. yerine 2 kagit verdiler. bu kagitlarla tekrar soforler odasina gittim. kagidin bir tanesi ile 21 tl ucret de orada aldilar. yarim saat sonra gelmemi soylediler. yarim saat sonra gittigimde plakam hazirdi. teslim ettiler ciktim.. islem bu kadar.. notere para vermek istemiyorsaniz muayeneye firip kalmaniz gerekiyor. kaldi kagidiyla birlikte gitmeniz gerekiyor.. bu arada yanlis anlamadiysam ruhsat sahibinden baskasi yapacaksa vekalet gerekiyor.. notere giderken plakaniz ruhsatiniz ve kimliginizin yaninizda olmasi yeterli..

arndiol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Sanırım şehirden şehire fark ediyor.

İzmirdeyim ben; buradaki basım yerini aradım direk durumu anlattım, vizeye girmeden yapmak istediğimi fln söyledim.

Noter vb. vb. detayları söyledim adam hiç gerek olmadıgını ruhsat + plakayı söküo getirmemin yeterli olacağını belirtti.

Başka şehirlerde noter istiyorlar dedim; onları bilmiyorum bizde plakan fiziken elindeyse ve ruhsatın varsa yenileme işlemi için noter ile ugrasmana gerek yok dedi.

Canını sevdiğim izmirim yav
    foxtrot bunu beğendi.

astrofizik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Piaggio beverly 350
    1.Atatürk Sanayideden(Maslak) girince ilk sağdan devam edin ilerde sağda göreceksiniz.
    Çıtacı Sait derseniz kime sorsanız tanıyorlar zaten.Dükkanın ismide OTO EREN.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)