Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Motosiklet tercih

REKLAM ALANI

Oncelikle Merhaba
    Ben 18 yasindayim a2 ehliyetim var ama suana kadar hicbir sekilde trafiğe cikmisligim yok.Motosiklet ehliyetim var ancak motosikletim yok.Motosiklet almayi dusunuyorum ancak emin degilim size danismak istedim umarim yardimci olursunuz.SIMDIDEN TESEKKURLER
    (FIYAT ARALIGIM EN FAZLA 10000 TL)

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Meraklı Genç - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ama ne tarz istiyorsun ?

Motosikleti
    N/A
    Dolar al kardeşim
    espresso ve hacidayi bunu beğendiler.

Volkan76 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Urbangini Volta Ala Cubagani
    İyi bir ekipmanla ucuz bir scooterle trafikde tecrübe edinsen, hangi tarz ve kaç cc işini görür anlarsın. Sıfırdan başlıyorum diyorsun, bu yüzden.
    8-10 papel yeni motora verip, acemiliğinden değerini 4-5'e düşüreceğine 2-3'e idarelik birşey alıp,2'ye satıp tecrübenle bir motosiklet bakabilirsin. Neticede istediğin tarz, cc olur ve zararın olmaz.

bu zamanda motor alınmaz 10.000 biriktirmeye bak 50 60 bin olsa al 10.000 e zaten motor yok pulsar ns200 müş ybr 125 honda cb125 f sakın onlara 10.000 verme yazık günah giden paraya sen bi 30 yap öle motor bak kardeş sana tavsiyem

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:06 ----------

Alıntı Volkan76 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İyi bir ekipmanla ucuz bir scooterle trafikde tecrübe edinsen, hangi tarz ve kaç cc işini görür anlarsın. Sıfırdan başlıyorum diyorsun, bu yüzden.
    8-10 papel yeni motora verip, acemiliğinden değerini 4-5'e düşüreceğine 2-3'e idarelik birşey alıp,2'ye satıp tecrübenle bir motosiklet bakabilirsin. Neticede istediğin tarz, cc olur ve zararın olmaz.
    2 ye 3 e motor yokki o eskidendi en dandik motor 4.500

Volkan76 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Urbangini Volta Ala Cubagani
    Trafikde acemiliğinoi gidercek bir motosiklet iyi olurdu. 3-4 e benim kullandığım cup model 100cc şehirde iyi oiş görür. Ağır değil, az yakıyor. Hatta benimkinden 3-4 arası satılık vsr. Yuki gusto 50, vergisi yok ve sigorta istersen yaptırıyorsun. Birkaçbin km 3.5 bin civarı. Benimki 700 km'de memnunum, 4000 bine mitas lastikle satmayı düşünüyorum.. A2 ehliyet alîp 200-250 cc düşünüyorum. Birysandan'da işimi görüyor, vergi sigorta yok diyorum, memnun kaldım.

Motosikleti
    falcon flash 100
    İkinci el ucuz kuba dragon 50 cc al. Bir müddet acemiliğini at sonra bütçene göre istediğin motosikleti alırsın hem dragonu satarken fazla bir zararda etmezsin. Belki aldığın fiyata bile satabilirsin. Vergi yok sigorta yok sen bunu bir düşün.

Motosikleti
    MT 25
    Çocukluğum köyde geçti yazları beni köye dedemlere yollardı ailem tabi ilk sene zindan oldu yapacak hiçbirşeyim yok. Neyse bisiklet aldırdım ozamanlar shellde kampanya var peder taksicilik yapıyordu peder taksicilik yaptıkça puan birikiyordu o puanlarla salcano bisiklet aldı bana. Çocukluğum dağ bayır çamur dağ taş tepe geçti. Tabi köye gitmeyeli o bisiklete binmeyeli çok oldu zel tepesi vardı köy meydanına 1km falan bisikletle çıkar sallanır o dağlık taşlık yollarda lastikleri boka değdirmeden düşmeden seke seke son hız gider arkayı kaydırırdık sonra da. En çok ben 0 yatardım. kaç tane pedal kırdım öyle arka kaydırırken. Tabi işimi görmesi için sadece araç olarak düşünerek rn180 aldım fakat tutkuymuş bu neden enduro almadım diyorm......
    Yani istediğin tarzı belirtmen lazım bize fiyata göre doğru tercihi sana sunabilelim.

Istedigım tarz biraz havali dursun yani racing tarzi motorlar daha cok hosuma gidiyor

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:50 ----------

Istedigım tarz biraz havali dursun yani racing tarzi motorlar daha cok hosuma gidiyor

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)