Bell in bir başka modelini kullanıyorum. Çokta seviyorum lakin vizörü çizilirse diye yedek baktım ama bulamadım.Yedek parcası olmayan modeli önermem.
Bell in bir başka modelini kullanıyorum. Çokta seviyorum lakin vizörü çizilirse diye yedek baktım ama bulamadım.Yedek parcası olmayan modeli önermem.
mikrometrik bağlantılı kaskları bence kafadan ele direk.
ben bell qualifier kullanıyorum.orta-alt seviye bir kask.kendi buhar yapmayan vizörü falan var ama siyah vizörü 400 küsur tl ve ayrıca max bulabileceğin 2017 üretimli olur.dolayısıyla 2-3 yıllık olacaktır alacağın kask, bir kaskın ömrünün maksimum 5 yıl olduğunu düşünürsek mantıklı gelmiyor.
https://sharp.dft.gov.uk/helmets/ls2-ff323-arrow/
kullanıyorum, kafa yapınıza uygunsa tavsiye ederim.
Aşağıda yapılan yorumlara okumaya çok vaktim yok ancak yaptığınız tablo mantıklı gibi gözükse de aslında oldukça yararsız bir tablo. Kısaca açayım, Sharp tek başına güvenlik temsili değildir. Yazılan ağırlık değerleri kafanızda terazide durduğu gibi durmuyor, kaliteli markaların daha ağır kaskları çok daha hafif ve oturaklı gelecektir. Nolan'ın 1.55 dediği kaskta terazide 1.60 1.70lerde çıkmıştı zamanında. Kabuk malzemeleri dedikleri gibi olmuyor her zaman. Belirttiğiniz markaların polikarbonu ve karbonfiberi ile üst fiyatlı aynı malzemelerin alakası yok, elinize aldığınzda anlıyorsunuz net şekilde. Üretim yılına çok fazla takılmayın kaskların kanıtlanmış bir son kullanma tarihi yoktur, olsa idi gümrüklerde ve kutu üzerinde yazardı. Temiz ve kutulu ise kafanızda 3 ila 5 yıl kullanım ömrüne sahiptir. Adayların hepsini denemeye çalışın en çok güven veren ve rahat hissettireni alın benim tavsiyem bu yönde olacaktır.
Bir alternatif daha oluştu arkadaşlar.
https://m.n11.com/hjc-fg17-mat-siyah...caAiBPEALw_wcB
bell der geçerim..
bu arada saf carbon kask çok az marka üretiyor geneli carbon elyaf fiber karışımı üretiyor.. yada bir gerçek ki carbon desenli yani carbon görünümlü sadece görüntüsü ve görüntüsünden dolayı ismi öyle olan kasklar üreten firmalarda var.. basitce saf carbon hafif olur misal marushin rs999 gibi yada airoh aviator yada terminator serisi gibi..
MT Revenge çok fazla ses alıyor. Bulabilirseniz uygun fiyata MT Matrix modeli daha konforlu. Bütçeniz eğer LS2 FF323 modeline yetiyorsa kesinlikle ve kesinlikle FF323 modelini tavsiye ederim.
Tavsiyelere uyarak ff351 kaskımin yerine (tarihi eser oldu artik) ff353 sarı renk siparişi verdim. Cene altı rüzgarlık siperliği olmasından yola çıktım ve araştırdım videolar izledim yorumlar okudum . 325 tl ye 3xl bulunca ki zor beden bulunuyor hemen aldım
Hjc fg 17 kullanıyorum tavsiye ederim.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)