Bu meretten dusmeyen var mı ?
Reklamlar
-
uzun zamandan berı arastırıyorum guzel bır chopper alacagım ehlıyet alacagım yollara dusecegım derken , sagolsun buradakı arkadaslar ve dıgerlerınden aldıgım bılgıler netıcesınde 250 lik bır motor almaya karar verdım ancak , her kım olursa olsun bana mutlaka ama mutlaka dusecegımı soyluyor :( ama neden yanı bu merettten dusmeyen kımse yok mu hıc ? herkes mı dusuyor ? Yahu ben acırım motora dusersem eger o kadar para vereceksın yollarda gezeceksın guneslı gunlerde o bol nıkelajlı makına parıl parıl parlayacak otekı yandan da dustugunde motorda oyle cızıkler olacak,boyası kalkacak vs...
Dusmeden olmaz mı bu yanı :(
Reklamlar
-
Selam;
Günün birinde mutlaka düşersin. Önemli olan nasıl düşeceğini bilmek. Motosikleti korumaya çalışırsan kendini sakatlayabilirsin. Olsun varsın çizilsin yaptırırsın. Sana birşey olmasın... Forumlar arasında nasıl düşülür ile ilgili anlatımlar var yanılmıyorsam. Bu iş düşmeden veya motoru düşürmeden olmuyor...
-
Kaza yapmadan, düşmeden zevki çıkmaz ki bu işin. Motoru zaten kasko yaptırman şart. Gerisini kaskoyu yapan sigorta şirketi düşünsün Motora birşey olmasın diye kendine zarar verme. Chopperler diğerlerine göre daha ağır motorlar ve devirdiğin zaman eğer kendine güveniyorsan kurtaraya çalış yok eğer kaldıramayacağını düşünüyorsan hiç deneme bacağını motor ile yer arasında kalmayacak şekilde kurtarmaya bak çünkü genelde diz altı veya bilek sakatlanmaları oluyor bu gibi durumlarda. Alet alçak olduğu için bacağını kurtarman kolay oluyor.
Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.
-
illa dusecez deseme sen suna
-
illa dusecez deseme sen suna
Muhtemelen.İstisnalar tabii ki kaideyi bozmaz.Umarım istisnalardan olursun fakat sen mutlaka ve mutlaka nasıl düşüleceğini öğren
Sevgili donald üstadımızın bu konudaki yazısını okumanı tavsiye ederim
Four wheels good , two wheels better...
-
Allah allah ben kendim düşmedim daha,ama başkasının arkasındayken düştüm.Asfaltı biraz dizlerim sıyırdı belediye fazla zift sürmüş bende fazlalığı aldım tabi bu bana 45 gün alçıyla dekor içinde gezmemi sağladı.İlginçtir hasteneyede motorla gittik,doktor yahu sen ne akıllanmaz arlanmaz adamsın dedi bana,bende kanımıza işlemiş dedim ne yaparsın.Aşık olmayan adama aşkı tarif ettirirlerse olacağı bu işte
SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.
-
ckabil, sana katılmıyorum..İstisnalardan olmak düşmeye hazırlıksız ve tecrübesiz olmaktır..Şu ana kadar düşmediysen bu tecrübeyle birlikte şansa da bağlıdır..Her an düşebilirsiniz.Önemli olan en az zararla kurtulmak.
Asfalta yapışmadan motorcu olunur mu ki?
-
ckabil link için çok saol yeni başlşayan biri olarak çok işime yaradı
-
Unbeaten yazdığından bişey anladıysam arap olıyım.
Ben arkadaşa bu motordan düşmemenin istisnai bir durum olduğunu söyledim.
Yani açıkça herhangi biri istisnai bir durumda değilse muhtemelen MOTORDAN DÜŞECEKTİR dedim.
"En az zararla kurtulmak" Konusunda da tecrübesine güvendiğim Donald Amca'nın yazısını önerdim.
Ben düşmediğimden falan bahsetmedim.Katılıp katılmadan önce yazıları iyi okuyalım.Beni yanlış anlamışsın.
Four wheels good , two wheels better...
-
mondial 150 zat bekleyenler bir iyi bir kötü haberim var iyi haber motorlar gemiden indirilip nazilliye sevk ediliyor ama kötü haber 500 adet geldi 380 bayi var yani bayi başına 2 tane bile düşmüyor ayrıca 125 mt elektronik donanımlarına dikkat sorun çıkarabiliyor
-
-
ben bikeresinde çok trafik vardı kaldırıma çıkmak isterken ön lastik kaydı düştüm,bi keresindede kaptırmış gidiyorum önüme yaşlı bi adam çıktı ulan dedim şimdi buna çarparım adamdan sayarlar başım belaya girer bende gittim taksiye çarptım ve düştüm.2 senelik motorculuk hayatımda 2 kere düştüm yani
-
uzun lafın kısası ; dıkkatlı olacan,yavas gıdecen ve sanslı olacan butun bunlar bır araya gelınce sanırım dusmekte zorlasır
-
şöyle diyim hiç düşmesen en az bi kere yerde bulacaksın kendini dikkatli ol ve korumasız binme.. Bu olay su çiçeği diye bi hastalık vardırya onun gibi mutlaka geçireksin yoksa ileride tecrübesiz olursun..
bi keresinde lastikleri çok şişirmiş tamircim,kaymak gibi bi yolda yokuş aşağı yavaşça inerken motor altımdan kaydı gitti bende arkasında sürüklendim aşağı. allahtan montum vardı (yaz günü) hiçbir yerime bişey olmadı..
sürebiliyorum, öyleyse varım :)
[URL="www.bikepics.com/members/ice300"]www.bikepics.com/members/ice300[/URL]
-
Benim bi arkadaşımın babası(eski motorculardan) şöyle der : " Motordan düşmeyenin arkasına binilmez".
Biz ilhamlarimizi gokten ve gaipten degil dogrudan dogruya hayattan almis bulunuyoruz. K.Atatürk
-
-
daha dün 6 arkadaş toplanıp uzunca bi yol yapalım dedik 350km civarıda yaptık herşey iyi güzel dağ bayır iniyoruz çıkıyoruz dönüyoruz vs yolun bağzı kısımları özellikle kenarları bol çakıllıydı öyleki bilye gibi olmuşlar virajın birinde tabi biraz hızlı girdik toparlamaya çalışırken çakılın içine girdim dağın eteğinde yuvarlanmaktan son anda kurtulduk. bu makineden düşmemek zor iş uzun yıllardır kullnıyorum birkaç tecrübem oldu 10-12 yaşlarındayken minibüsün altında ne var diye çok merak etmiştim motordan inmek zor geldi bende motorla beraber minibüsün altına girdim merak edilecek birşey yokmuş meğerse. allah kazadan beladan korusun...
ozgurluk saclarında ruzgari hissetmektir
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler