Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Yamaha Nmax Scooter

REKLAM ALANI

arkadaşlar herkese merhabalar nmax almaya karar verdim ancak 125 mi 155 mi o konuda tereddüt yaşıyorum aradaki 3 hp fark ne kadar etki eder çünkü sürekli artçılı şekilde kullanıyorum motoru ama toplasanız 150 kg geçemeyiz. Aralarındaki fiyat farkı 2.el piyasada bile kendini belli ediyor hızlanma çekme vs sorunu yaşar mıyım tavsiyeleriniz nelerdir?
    Mossberg500 bunu beğendi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Büyük hacim iyidir. 155 kullaniyorum arada. Cekisi gayet yeterli iki kişi icin. Gorebildigim tek eksisi motosiklet euro4 olmasina ragmen sesi fazla cikiyor. İlk kalkista ve seri ara hizlanmalarda bagariyor çok.

kulspruta - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Xmax 250 / 2019
    155 alın.

Eğer sürekli artçılı kullanacaksanız ve uzun mesafeler yapacaksanız daha büyük bir Scooter almak bana en mantıklı gelen seçenek.

gün içerisinde cafeye çarşıya okula gidip gelmek kısacası şehir içerisinde kullanacağım bir motor olacak 155 fiyat farkına değer diyorsunuz teşekkür ederim.

Motosikleti
    2018 Yamaha nmax 125
    Ben 125 aldım günde 15 km evden işe işten eve aradaki fark bence beygir olarak çok yok top speed de 5km farkı var birde hızlanmada çok az bir farkı var. Benim için bunlar önemli olmadığı için ve aradaki farka değmeyeceğini düşündüğüm için125 tercih ettim.

Alıntı magicbass adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben 125 aldım günde 15 km evden işe işten eve aradaki fark bence beygir olarak çok yok top speed de 5km farkı var birde hızlanmada çok az bir farkı var. Benim için bunlar önemli olmadığı için ve aradaki farka değmeyeceğini düşündüğüm için125 tercih ettim.
    ben de öyle düşünüyorum artçılı şekilde gidişinde sorun yaşıyor musunuz?

Motosikleti
    yamaha x-max 250
    nmaz 125 kullanıyorum 85 kiloyum tek başıma hiç sıkıntı çekmedim 100 kg bir arkadaşımla 65km lik geziye gidip geldik yokuşlarda biraz çekişten düştü. eşimle seyahat ederken hiç zorlanmadık. ben alırken 2000tl fiyat farkı vardı aradaki farka hala değmeyeceğini düşünüyorum. kısmet olursa satıp xmax e geçeceğim

drejj - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Nmax
    Her ikisini de kullandım,sadece kalkışta 1-2 saniye fark ediyor.125 ile arkamda sürekli artçı ile gezdim 3-4 ay bir an bile sorun yaşamadım.Dik yokuşta bile kalkıyorsun sorunsuz 125cc ile.Ses yapıyor falan diyenlere de aldırma,125cc ile bu kadar iyi çekişi olan daha az ses çıkaran başka scoter göstersinler ben hediye edeyim.Yokuşta pcx 150 nin bile zorlandığı yerde nmax çıkıyor.Kalkıştan sonra hissedilir derece de fark yok ikisi arasında,aksini iddia eden fazla para verdim muhakkak fark olmalı psikolojisi.

karayel90 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBF 150
    Alıntı sahincaner adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar herkese merhabalar nmax almaya karar verdim ancak 125 mi 155 mi o konuda tereddüt yaşıyorum aradaki 3 hp fark ne kadar etki eder çünkü sürekli artçılı şekilde kullanıyorum motoru ama toplasanız 150 kg geçemeyiz. Aralarındaki fiyat farkı 2.el piyasada bile kendini belli ediyor hızlanma çekme vs sorunu yaşar mıyım tavsiyeleriniz nelerdir?
    Düşünmeden alın derim piyasası olan bir motor satarkende sıkıntı yaşamazsınız

Motosikleti
    2018 Yamaha nmax 125
    125 cc ile 250 cc arasında kalsam neyse de 155 e değeceğini düşünmüyorum.

Alıntı pring adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    nmaz 125 kullanıyorum 85 kiloyum tek başıma hiç sıkıntı çekmedim 100 kg bir arkadaşımla 65km lik geziye gidip geldik yokuşlarda biraz çekişten düştü. eşimle seyahat ederken hiç zorlanmadık. ben alırken 2000tl fiyat farkı vardı aradaki farka hala değmeyeceğini düşünüyorum. kısmet olursa satıp xmax e geçeceğim
    çok teşekkür ederim.

freewill - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki Burgman 400 Youtube: Sucuk Ekmek MotoVlog
    artçılı kullanacaksanız nmax üzer sizi ve artçınızı bilginiz olsun. Çevredeki tecrübelerle de sabittir. O paralar temiz 2.al maxi skuter bakmanız daha iyi olur sizin için. Burgman 200 sym forza gibi alternatiflere bakmanız daha iyi olacaktır.

Alıntı drejj adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Her ikisini de kullandım,sadece kalkışta 1-2 saniye fark ediyor.125 ile arkamda sürekli artçı ile gezdim 3-4 ay bir an bile sorun yaşamadım.Dik yokuşta bile kalkıyorsun sorunsuz 125cc ile.Ses yapıyor falan diyenlere de aldırma,125cc ile bu kadar iyi çekişi olan daha az ses çıkaran başka scoter göstersinler ben hediye edeyim.Yokuşta pcx 150 nin bile zorlandığı yerde nmax çıkıyor.Kalkıştan sonra hissedilir derece de fark yok ikisi arasında,aksini iddia eden fazla para verdim muhakkak fark olmalı psikolojisi.
    çok teşekkür ederim öğrenmek istediklerimi öğrendim.

---------- Mesajlar birleştirildi - 02:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:15 ----------

Alıntı freewill adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    artçılı kullanacaksanız nmax üzer sizi ve artçınızı bilginiz olsun. Çevredeki tecrübelerle de sabittir. O paralar temiz 2.al maxi skuter bakmanız daha iyi olur sizin için. Burgman 200 sym forza gibi alternatiflere bakmanız daha iyi olacaktır.
    hocam bütçeme ve motor donanımı olarak bakabileceğim scooter nmax hem yakıt hem güvenlik vs.

Hamza Toruk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    DORUKOĞLU
    Hocam ben nmax kullanmadım ama , pcx dede aynı olay vardı ben 125 cc olanı aldım fiyat farkına da şehirler arası yolculuklar düzenledim .Şehir içi kullanım için alıyorsan şu kriz ekonomısi ortamında paran cebinde kalır ve o parayla artçın ile daha güzel vakit geçirecek aktiviteler yaparsın ..
    https://www.youtube.com/watch?v=T0jbH_Vu_eA&t=1s

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler