sizin işinizi o zaman her tür vasıta görür karavana gerek yok. yüksek tavan doblo tarzı yada herhangi bir minübüs jip iş görür .. karavana çevirme gereğinizde yok uğraşmassınız bir sürü evrak kürek işiyle..
Bizim avcı bir dayı var defender var onda ava çıktıklarında defender da yatıp kalkıyor arka koltukları yatırıp oraya yatak yerleştirmiş orada yatıyor kettele falan almış çayını kahvesinide arabada yapıyor..
Bu seneki fuara gidecek var mi? 26 30 Nisan arasında yenikapi Avrasya gösteri ve sanat merkezinde yapılacak
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:04 ----------
Ücretsiz bilet almak bu sene mümkünmüdür? Konuyu açtığım zaman bir arkadaş kod paylaşmıştı eğer varsa böyle bir imkan bilgilendirecek var mıdır?
Kimse yok mu?
Bende gitmeyi istiyorum. Bilet fiyatları nasıl acaba bilgisi olan var mı?
Ben dün gittim giriş 100 TL , güzel karavan ve tiny house modelleri vardı.
Hayatımdaki en iyi sürüşü arıyorum. Yarım kask takıp kanayacağınıza, Full face kask takıp terleyin. En iyi motosiklet, sahip olduğunuzdur.
Ben benim karavanın arkasına motorsiklet aparatı baktım bir tane 125cc scooter alıp arkaya sabitlemek istiyorum ama çok fiyat verdiler ..
Aslında fiyat artışının özü şu 2020 pandeminde ve sonrası insanlar şehir dışlarına kısa mesafe uzun mesafe kısa yada uzun konaklamalı gezmeler için karavana yüklendi resmen birde pandemi ve sonrası evden çalışma uzaktan çalışma olayları aşırı artınca insanların kendilerine ayıracak vakti arttı ..
İkinci neden kira artışları oldu herkesin malumu özellikle büyük şehirlerde rakamlar uçtu..
bazı insanlar karavanda yaşmayı tercih etti bu yüzden yani karavanı bir barınma ihtiyacı olarak gören insanlar çok oldu
Üçüncü neden deprem sonrası oluşan ihtiyaç oldu deprem bölgesine çokça hibe ve insanların bağışları ile depremze kardeşlerimize karavanlar yollandı bu tabi sırasını bekleyen insanların teslimat süreçlerini ileri attı bir diğer etken özellikle büyük şehirlerde de özellikle İstanbul’da olabillicek deprem için çokça söylemler olunca tvlerde falan olaki bir deprem olursa deprem sonrası karavan alanlar falan insanlarda var..
Bunlarn hepsi fiyatları arttırdı ..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)