Selam Arkadaşlar Motor Alıcam Tavsiyelerinize İhtiyacım Var (YENİYİM)
Reklamlar
-
Tavsiyem sadece sürmeyi değil teknik sök tak vs rahat oynarak öğreneceğin bir yolda ilerle ustalarla akraba olma ayrıca ilk motor için 2.el al sonuçta ufak kazaların olabilir sıfır almaya gerek yok motor tavsiyem bnimde şuan kullandığım RKS Titanic 150-R yada 150-S modellerini bütçen dahilinde alabilirsin kalan parayla da ekipman lastik ıvır zıvırını tamamlarsın fakat 150-R in yeni modellerinde kullanılan motorlar daha basit teknolojili cg tipi makineler tam tarihi bilmiyorum 2016 ve öncesi olanlar gs suzuki temellidir araştırırsan farkları görebilirsin
Reklamlar
-
iyildirim adlı üyeden alıntı
Denge konusunda sıkıntı yaşayacağımı çok düşünmüyorum, boyu yazmamın sebebi ilk başta zorlarmı sorusu.
Pulsar'da iki ayakucuda yere değiyor, yüzme öğrenirken Boyu aşan yerde öğrenme daha hızlı ve iyi değil mi?
Bu arada Rx3i evoyada baktım, şuan tek dezavantajı fiyatı... İkinci El almayı düşünüyorum 9000 TLye kadar bir bütçe var.
Saygılarımla
Hareket halinde sorun olmaz ister ise motorun boyu 3 metre olsun. Durunca sorun olur bir ayagın boşa düşer yol cukur okur yokuş yukarı motoru tutması zor olur .
Bunlar gezi motoru boyları yüksek olur .
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)