Tekrardan merhabalar;
Daha önce açtığım bir konuda ikaz etmiştim. Kesicem demiştim, biçicem parçalıycam demiştim. Demiştim... Dedim... İkaz ettim... Ve sonunda olan oldu.
Ve yine güzelim bir motosikleti çirkinleştirmek için karşınızdayım. Daha öncesinde çalıntı buluntu bir 2006 model Honda innova125' i, motosikletinden soğumuş sahibinden uygun fiyata alıp mümkün olan en ekonomik şekilde geri toplamıştım.
Ancak o motosikleti alırken aklımdaki onu kesip biçip değişik birşeyler ortaya çıkartmaktı. Ne var ki o zaman bu mükemmel makineyi kesip heba etmeye içim el vermemiş hızlıca geri toparlamıştım. İlgili konuya buradan bakılabilir.
Öncesinde yapmış olduğum Honda CBF 150 Cafe Racer Project' in yapım aşamasındaki keyfi tekrar yaşamak istiyorum.
Bu projede 2006 model Honda Innova125' i alıp grenajları ve gereksiz herşeyi söküp çift yakıt deposu ve bisiklet selesi olan çirkin bir motoped' e dönüştürmeye çalışıcam. Yakıt tüketimi zaten çok az olan bir motora sahip bu motosikletin yakıt depo hacmini 5(beş) katına çıkararak menzilini de ciddi şekilde arttırmayı planlıyorum.