Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
3. sayfa BirinciBirinci 123

Amcasını öldürüp cesedi arkadaşıyla parçalayan motorcu

REKLAM ALANI
    TIGERSHARK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ALLAH akıl fikir versin ...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    bursalıali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    mondial RX3İ EVO-Honda Falcon NX4- FYM 250
    Peki karlos sana en yakın akrabanı öldürebilme yetkisini kim ve ya ne ya da hangi kurum veriyor? Allahın verdiği canı alma yetkisini sen nereden buldun?

Motosikleti
    PCX,Pulsar,MT-25,MT-07
    Alıntı bursalıali adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Peki karlos sana en yakın akrabanı öldürebilme yetkisini kim ve ya ne ya da hangi kurum veriyor? Allahın verdiği canı alma yetkisini sen nereden buldun?
    Ben bana verilen haktır demiyorum önce orada anlaşalım.

Motor kulupleri dayanisma icindir. Eskiden izmirde bir klup uyesiydim, oradaki dostlugu kardesligi, cikarsiz arkadasligi hicbiryerde goremedim. Eger insan birisiyle gercek bir dost ise, o kisi yanlis yapsa bile dost acigini ortmeye calisir. Bana samimi bir dostum gelse ayni seyinistese bende yapardim. Gorevim onu yargilamak degil, ona yardim etmektir. İnsan hayatinda degisik donemlerden gecebilir, belkide hic tarzi olmayan buyuk bir hata yapabilir. Dost hata saklar, gorevi budur.

MrMud - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Husqvarna TE250
    Alıntı Mossberg500 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Motor kulupleri dayanisma icindir. Eskiden izmirde bir klup uyesiydim, oradaki dostlugu kardesligi, cikarsiz arkadasligi hicbiryerde goremedim. Eger insan birisiyle gercek bir dost ise, o kisi yanlis yapsa bile dost acigini ortmeye calisir. Bana samimi bir dostum gelse ayni seyinistese bende yapardim. Gorevim onu yargilamak degil, ona yardim etmektir. İnsan hayatinda degisik donemlerden gecebilir, belkide hic tarzi olmayan buyuk bir hata yapabilir. Dost hata saklar, gorevi budur.
    Az önce bariyere sıkışan motorcu konusunda ki yorumundan hemen sonra bunu görünce tamam dedim, yeni trolümüz hayırlı olsun.

Forum olarak gözünüz aydın arkadaşlar, takipte kalın bu arkadaşı, yakında melezi sollar.
    zekeriyaimam, emenyasin ve mgora bunu beğendiler.
    +299 Gitmek cesaret ister, Enduro yapmak yetenek.
    Cesaret aptalda da var, ama yetenek herkeste yok...
    -MrMud

Motosiklet Eğitmeni COQ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda
    Ulem kurbanda ortak danaya girdik parçalamaya kimse gelmedi.
    Bu mu motosiklet kardeşliği?
    Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
    Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)

Motosikleti
    Yamaha MT-25
    Beyler motorcu kardeşliğini savunurum ama ceset parçalamak için beni çağırırsanız sizi üzerim baştan söyleyeyim.
    “Bir delil ile 40 alimi yendim; ama 40 delil ile bir cahili yenemedim.” Mevlana

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    SD 1290R
    Dostunun her istediğini yapmak kendi adına düşünmemek değil midir?

İnsan dostunun suça bulaşmasına engel olur, destek olmaz. Bilakis destek olursa hem dostuna, hem de dostluğuna zarar vermiş olur...
    emenyasin bunu beğendi.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    WR 250 R

Ekarademir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM 640 Adventure
    Alıntı emenyasin adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Abi niye saksı
    Bim poşetine mi koysunlar ?
    emenyasin bunu beğendi.

Tam bir saçmalık.

emenyasin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Lifan KP150
    Alıntı MrMud adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Az önce bariyere sıkışan motorcu konusunda ki yorumundan hemen sonra bunu görünce tamam dedim, yeni trolümüz hayırlı olsun.

Forum olarak gözünüz aydın arkadaşlar, takipte kalın bu arkadaşı, yakında melezi sollar.
    Ben de o konudan sonra burayı açtım. Kullanıcı adı tanıdık geldiydi

Motosikleti
    Husqvarna TE250
    Alıntı hasmet adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Dostunun her istediğini yapmak kendi adına düşünmemek değil midir?

İnsan dostunun suça bulaşmasına engel olur, destek olmaz. Bilakis destek olursa hem dostuna, hem de dostluğuna zarar vermiş olur...
    Kesme biçme işleri olursa çaldır beni.
    Çim olur, çiçek olur, kurban olur no problem.
    -MrMud

SuleymanE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Tracer 900 / Xpulse 200 4v
    Alıntı MrMud adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kesme biçme işleri olursa çaldır beni.
    Çim olur, çiçek olur, kurban olur no problem.
    Hacı tam bu işlerin adamsın aslında. İstanbul çevresinde ne kadar tenha arazi, kuytu ve ıssız yer varsa biliyorsundur da sen şimdi

Al bak endurocu olmanın bir avantajı daha

Kuş uçmaz kervan geçmez bölgelere gömü işlemleri itinayla yapılır; Başvuru: MrMud

Cem Yılmaz'ın kebap yer iken öpme muhabbeti geliyor ,önce sizin işinizi görün biz kebabı her zaman yeriz ...fetişh reston.. kebapçı kisvesi altında muhabbeti.

Bu tipler bildiginiz çakal , çakalıklarını motorcu kisvesi altında yapıyorlar genelde bu tip çakallar Çaparcı tipi motor kulüpleri yapıyor . Çapır yasaklansa memlekete başka bir şey bulurlar ,

Motorcu deyince benim aklıma seyah geliyor eskiden at varmış şimdi motor farkı bu , bunlar seyah falan değil bunlar bildigin it.

Cros kullanıcıları doga seyahı , enduro ,truing kullanlar kültür seyahı , capırcıların da bu tip gruplara üye olmayıp kültür/ören yer seyahları var .kiimisi de adrinal ,endorfin(mutluluk) için hız motoru kullanır .. Motor dediğin olay bende bu başka bir şey değil.

Bunlar ise çakal sürüsü , başka bir şey değiller .

Motosikleti
    Husqvarna TE250
    Alıntı SuleymanE adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hacı tam bu işlerin adamsın aslında. İstanbul çevresinde ne kadar tenha arazi, kuytu ve ıssız yer varsa biliyorsundur da sen şimdi

Al bak endurocu olmanın bir avantajı daha

Kuş uçmaz kervan geçmez bölgelere gömü işlemleri itinayla yapılır; Başvuru: MrMud
    Bende diyorum, bir ton mesaj gelmis hayrolsun inşallah niye acaba ?
    Şimdi bütün gün tapu kadastro memuru gibi arsa ayarlayacaz millete senin yüzünden, sağol :D
    -MrMud

arndiol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Kurban keserken çağırsak 1 kişi gelmez millet illegal işlere adam buluyor

Motosikleti
    Husqvarna TE250
    Alıntı arndiol adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kurban keserken çağırsak 1 kişi gelmez millet illegal işlere adam buluyor
    Eve eşya taşınacağı gün arkadaşların whatsapp grubuna "beyler 4 hatun misafir var tek erkek canım sıkıldı" dedikten tam tamına (Kronometre tuttum) 8 dakika içinde gelen olmuştu.
    Sırasıyla 6 kişi geldiler.
    4'ü hem gülüp hem sövüp eşyaları taşıdı 2'si darıldı
    Şu akıl denen meret varya, kullanınca dünyanın en tehlikeli silahı
    The Dude ve Ekarademir bunu beğendiler.
    -MrMud

3. sayfa BirinciBirinci 123

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)