AMBULANSA YOL VERMEYİP ENGEL OLMANIN CEZASININ 314 TL OLMASI?
-
drsteel adlı üyeden alıntı
ambulans şöför acemi imiş. Tecrübeli bir şöför hiç uğraşmaz sol arkadan bir tıklatır adamı yolun dışına atar devam eder. ambulansın tüm masraflarını adamın sigortası öder. Ambulansa yol vermeyen aracı şöför isterse yol dışına atabilir.
cezalar adamın arabasına el koyup devlet hizmetine verilmeli. Adama kamu hizmeti verilmeli. Misal beş ay acil servis tuvaletleri temizletilmeli.
Ambulans özel ambulans hacı. Burası Amerika değil ki itfaiye yol vermiyor diye polis arabalarını ezsin. O ambulans şoförü inceleme sonucu haksız çıksa işten atarlar+tüm masrafı ödetirler.
Reklamlar
-
Şu kamu hizmeti cezasına cidden acil ihtiyaç var.
-
önce eğitime sokacaksın bu şahsı eğitim ile olmuyorsa direkt sönmemiş kireçli çukura atacaksın üstünü kapatıp devam edeceksin
-
Bundan ziade medeniyet, saygı, sevgi parayla alınamayacak şeyler.Paraya bağlarsan en kralı dediğin bile bir kuruşun kalınlığıyla ölçülür hale gelebiliyor.
oldcockroach adlı üyeden alıntı
Medeniyetten önce para gelince böyle oluyor
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:52 ----------
Arkadaş, tamamda, amerika olmasına gerek yok. Devlet'de ona ambulans diyor. Acil bir durumda, farz et, yolu kesen veya kapatanın özel aracını çizmek istemmedim, hasta yolda öldü, diyebilirmisin. O zamman vay canın Ambulans şöförü.
RoofRoof adlı üyeden alıntı
Ambulans özel ambulans hacı. Burası Amerika değil ki itfaiye yol vermiyor diye polis arabalarını ezsin. O ambulans şoförü inceleme sonucu haksız çıksa işten atarlar+tüm masrafı ödetirler.
-
Volkan76 adlı üyeden alıntı
Bundan ziade medeniyet, saygı, sevgi parayla alınamayacak şeyler.Paraya bağlarsan en kralı dediğin bile bir kuruşun kalınlığıyla ölçülür hale gelebiliyor.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:52 ----------
Arkadaş, tamamda, amerika olmasına gerek yok. Devlet'de ona ambulans diyor. Acil bir durumda, farz et, yolu kesen veya kapatanın özel aracını çizmek istemmedim, hasta yolda öldü, diyebilirmisin. O zamman vay canın Ambulans şöförü.
Dostum maalesef öyle olmuyor. Hasta öldüğüyle kalır. Saçma ama gerçek. Devlet büyüğü yada bi patlama vs olmadığı sürece kimse o riski almaz.
-
Hasta ölür, hasta yakınları o araç sürücüsüne taksirle adam öldürmekten dava açar (Sosyal devletse devletin kendisi açar). Sonra da o dava emsal olur. Ama ölen öldüğüyle kalır. Bu yaratıkları görünce ne olursa olsun şiddete hayır ilkemi bırakasım geliyor neredeyse.
-
Yediği ceza 1320 tl olarak değiştirilmiş hea genede az ver 40 - 50 bin ceza en az bak bir daha yapabiliyormu..
https://www.sozcu.com.tr/2019/gundem...Y4kp1XlmWdgkO4
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)