Erken Teşhis Hayat Kurtarır...
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Geçmiş olsun, 170 yerine 5170'de olabilirdi, ucuz yırtmışsın.
-
MrMud adlı üyeden alıntı
Geçmiş olsun, 170 yerine 5170'de olabilirdi, ucuz yırtmışsın.
teşekkür ederim.
benim amacım şu işlemi yapıp yoluma devam etmekti aslında
-
Kardeşim şu motoruna bak biraz,ne zaman motorunun fotoğrafını yüklesen içim gidiyor,güzelce bir yıka önce sonra motor temizlendiğinde sür biraz sağına soluna bak nerden yağ nerden ses geliyor,sorunlarını çöz çözdür,sonra tekrar yıka,zincirini yağla,eywallah bende malımın kıymetini çok bilmem ama sen bu konuda efsanesin bence.Kendine iyi bak maksat işine karışmak değil elbette ama bir ducatiyi böyle görmek insanın canını sıkıyor
-
ftkrblt adlı üyeden alıntı
Kardeşim şu motoruna bak biraz,ne zaman motorunun fotoğrafını yüklesen içim gidiyor,güzelce bir yıka önce sonra motor temizlendiğinde sür biraz sağına soluna bak nerden yağ nerden ses geliyor,sorunlarını çöz çözdür,sonra tekrar yıka,zincirini yağla,eywallah bende malımın kıymetini çok bilmem ama sen bu konuda efsanesin bence.Kendine iyi bak maksat işine karışmak değil elbette ama bir ducatiyi böyle görmek insanın canını sıkıyor
kışın her yıkadığımda 2 gün sonra böyle oluyorsa niye hep yıkayayım ki.
kışın sağnak yağışlarda karlarda ıvır zıvırlarda süren insanım ben. tatlı su motorcusu olsaydım o zaman motorum pırıl pırıl tertemiz olurdu.
kaza yaptıktan sonra bile sakat kolumla karda motor süren insanım ben.
yoksa bilirim motoruma iyi bakmayı
iyi bakmayı bildiğim halde böyleyse bi bildiğim var yani )
-
Geçmiş olsun, ucuz atlatmışsınız. Hatta bedava diyeyim. Triger tapagaz yaparken kopsaydı ki o anda kopma ihtimali yüksektir, hem motorun kilitlenmesi sonucu ciddi kaza yapmanız ihtimali hem de motorun ölümü kaçınılmaz olurdu. Dikkatiniz ve önemsemeniz sayesinde sorunsuz halletmişsiniz
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:49 ----------
ftkrblt adlı üyeden alıntı
Kendi adıma konuşayım; motosikletlerim mekanik olarak hemen her zaman kusursuz durumda tutulur. Ama yıkama konusuna gelirsek; ömürleri boyunca ve sadece satarken (o da belki) yıkanır. Birkaç ayda bir arka maşayı yağdan temizlerim, orası ayrı
-
Dikkat etmiş ama demek ki önemsememiş .Zincir değiştirirken fark etmiş.Ya zincir iyi durumda olsaydı da bu şekilde binmeye devam etseydi.Verilmiş sadakası varmış.Ben triger değişirken rulmanlar değişmedimi onu merak ettim.Normalde set değiştirmek gerek.
-
okanbagiscan adlı üyeden alıntı
Dikkat etmiş ama demek ki önemsememiş .Zincir değiştirirken fark etmiş.Ya zincir iyi durumda olsaydı da bu şekilde binmeye devam etseydi.Verilmiş sadakası varmış.Ben triger değişirken rulmanlar değişmedimi onu merak ettim.Normalde set değiştirmek gerek.
iyi yakaladın ama kısmen yanlış yakaladın. garip sesten sonra motosikleti 1 hafta kadar kullanmadım zaten zinciri değiştiricem zincir gelince onada bakarım diye
kayış değiştirirken rulmanlar kalsın demiştim. ama dememeliymişim.
-
iyiki ducati almamışım.....
-
mavzer-i adlı üyeden alıntı
iyi yakaladın ama kısmen yanlış yakaladın. garip sesten sonra motosikleti 1 hafta kadar kullanmadım zaten zinciri değiştiricem zincir gelince onada bakarım diye
kayış değiştirirken rulmanlar kalsın demiştim. ama dememeliymişim.
Triger seti değişiminde mutlaka ama mutlaka gergi ve/veya avare kasnakların(rulmanların) değiştirilmesi gerekir. Elle kontrol edildiğinde hiç sorun görülmese de ömrünü bitirme noktasında olduğundan emin olabilirsiniz. Özellikle triger kayış/kasnak sistemlerinde dikkat diyelim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:43 ----------
afat adlı üyeden alıntı
iyiki ducati almamışım.....
Kedi-Ciğer hesabı olmuş ama olsun
-
sonuç olarak zincir yenilendi kayış ve gergiler de yenileniyor. yaz da geliyor yağmur da gidiyor.
haftaya size güzel bi fotoğraf atarım artık :D
-
Triger kayışı değişirken, rulmanlar kalsın mı demiş ? Ne diyosun :D Şaşkınım
Yalnız ama Kafası Rahat Adam...
-
50 tl lik triger kayısına 670 fiyatı duyunca 4 tane rulmanın fiyatını duymak istememiştir.
-
doların sabah ereksiyonu olmadan önceki zamanlarında set halinde değiştirmesi 1500 lira diyordu işçilik hariç
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)