4.900 YTL olan liste fiyatı www.motosiklet.net üyeleri için Global Motor tarafından 4.400 YTL olarak belirtilmiştir.
Bu kampanyadan 07.08.2006 tarihinden önceki üyeler yararlanabilir.
İsimlerinizi bu başlığa yazdırabilirsiniz...
4.900 YTL olan liste fiyatı www.motosiklet.net üyeleri için Global Motor tarafından 4.400 YTL olarak belirtilmiştir.
Bu kampanyadan 07.08.2006 tarihinden önceki üyeler yararlanabilir.
İsimlerinizi bu başlığa yazdırabilirsiniz...
bu kampanya ne zamana kadar gecerli?
ehliyet nedeniyle kasim gibi kullanmaya baslayabilecekmisim (yeni ogrendim)
zam falan gelecek diyorlar, alip garaja mi koymali yoksa sonra mi almali? hem kis geliyor diye seneye mi atmali.
baya güzel ama benim gücüm yetmez gerçi benim üyelik süremde tutmuyomuş sonradan farkettim
Bir ya da iki ay sonra da geçerli olur mu bu fiyat ve kampanya durumu acaba?
"Bir adamın makosenleriyle bir kilometre yürümeden onun hakkında karar verme." (Kızılderili Atasözü) - (Clint is Cloud)
Eyong kusura bakma ben bişeyler mi kaçırdım acaba.. Ben Çorlu bayisiyim. Böyle bir bilgi gelmedi bana. Gerçi firmamla görüşeceğim ama kaçırmışım galiba..
selam tekrar,
bu konuda bilgi beklyioruz yaw :/
Ben de ilgileniyorum ama aletin ozellikleri ve kullanicisi varsa fikirlerini merak etmekteyim. Bana ilgili basliklari gonderebilir misiniz arkadaslar. Search edince bisi cikmior Hatta mumkunse formun ilk mesajina ilgili linklerde eklenirse daha bilgilendirici olur.
Simdiden tesekkurler.
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=19261
Buradan Karion'un test görüşlerini bulabilirsin..
bu iş yattı sanırım
otm motors un sitesnde bu motorun fiyatı 4.100 + ruhsat vs.. olarak gözüküyor. iyicene aklım karıştı
bugün gidip bakacağım. çok hoşuma gitti motor
"Kalkın ey ehl-i vatan" dediler. Kalktık... Onlar oturdu. Biz ayakta kaldık.
sevgili adminler,
bu işin durumunu bilen var mıdır?
bizi biliglendirirseniz seviniriz
Kesin alacak olanlar söylesin burada, daha ne diyeyim. Bir liste oluşturalım ilgili yere ileticem bunu ve bize özel indirim yapcaklar.
Herkes hayıflanmış sormul ama kimse ben alcam ne yapmalıyım dememiş. Ki demesinede gerek yok ilk mesaj az da olsa öz yazıyor
O alınan 4400 fiyatından sonra değişiklik olmuştur sanırım, çünkü alınan yeni bir karar var biliyorsunuz geçici bir önlem diye araç başına 300 dolar vergi geldi. Yeni bir fiyat alırım yakın zamanda
ben bugun baktım daha bindim süper ya 2-3 sene beni götürür sonra zaten 600cc ye gecicem Ankaradayım bu fiyat Ankaraya da aynımı olacak ??
olcay bende bi rx bide comet var karionda olsa fena olmaz ama fazla motor göz çıkarır
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)