Bana da bir adet lacivert RT125 ayirirsaniz sevinirim.
Bana da bir adet lacivert RT125 ayirirsaniz sevinirim.
2. bir indirim kampanyası olabilirmi acaba
Yılbaşından hemen sonra bende almayı düşünüyorum bu modelden. Pek rabet gormemis indirimli satislar sanirim. Devam ediyor mu, neler oluyor? En uygun neresi satyor? Almadan bir sorayim dedim
faster than the speed of life...
alın garii alınnn
[B]All this pain is an illusion[/B]
bende düşünüyorum almayı. bugün bilgi almak için aradım ama pazar oldugu için telefona çıkan olmadı. siteside açılmıyor. bilen varsa fiyatlarını taksitlerini vadesini nesi varsa yazıversin şuraya çok büyük sevaba girer
saygılar
abi bu makinayı nerde görmüştüm diye cok merak ediyodum demekki hyosung karion muş ilk sırada ve tercihim bu motordur almak istiyorum biraz daha para biriktirmem gerek olacak ..cok teşekkürr..
Bedenimdeki Ruhun ^3^ günlük sahibiysem istedigim gibi yaşarım.
Arkadasım hortlatmıssın topıgı 2006 daydı o dava
Biri şu Düzcedeki kasksız ehliyetsiz üstüne üstlük Abart egzozları ile kafa ...... bir dur desin !!!
bi hort ta ben yapayım alanlar metedenler halen memnunlarmı acaba?
bu kawasaki bir başka dostummm
çok geç makina tedavülden kalktı
Horttt 2. El Rt 125 arıyorum ve bu motor hakkında iyi kötü düşüncelerinizi kısaca yazarsanız sevirim )
Ben de hortlatmak istiyorum bu konuyu.
2. elini düşünüyorum, ilk izlenim ve test hakkındaki yazıları okudum. Ama uzun vadede kullanan arkadaşlar ne tür yorum yaparlar merak ediyorum. Belirgin bir sıkınıtısı var mı, özellikle yakıt ve parça fiyatları konusunda???
#sürenadam
http://www.motosiklet.net/forum/moto...mli%7D-13.html
Burdaki yorumları okursan bir çok soruna cevap bulabilirsin diye düşünüyorum . yok aradığımı bulamıyorum dersen sor bende cevaplayayım.
Two Against the World
Hyosung RT125 (55.000) Hyosung GT250 X (100.000) Ducati Monster 1200
Merhaba Arkadaşlar,
Sıfır ve aksesuarlarıyla birlikte Hyosung RT125 D Dualpurpose (Karion) alacağım. STKanuni nin sitesinde 7.582 TL. gözüküyor. Evet güzel makina ama açıkçası bana biraz pahalı geldi..
Ayrıca forumlarda motosiklet.net'e özel bir indirimden de bahsediliyor ??
Bu canavarın sıfırını,İstanbul'da en uygun nereden alabilirim ?
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler. Kazasız belasız sürüşler dilerim
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)